Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze prijateljica Fati: -Znas li bona da te Mujo vara? -Ma znam, a znam i s kim, samo ne znam s cim?
:)))))))
;)
Nakon 2 mjeseca veze djevojka kaze:Dragi, vrijema je da me upoznas sa porodicom.On: Nema sanse zena na poslu,a djeca u skoli!!
;-)*
nažalost puno je ljudi u nesretnim brakovima i vezama, s jednom žive, a drugu nesretno vole, isto je i sa ženama. ali uvijek me fascinirala ta mogućnost glume i pretvaranja....
I ja redom čestitam praznike, šta znam, možda neka pogrešno s'vati pa se nakači, jebbaće mi žena sve :-)))
Nakon detaljnog pregleda sve odjeće, kad nije našla ni jednu dugačku dlaku, vikne žena na muža: PA ZAR ME VARAŠ SA ĆELAVIM ŽENAMA???
http://www.youtube.com/watch?v=FyOJPR3Fv44
http://www.youtube.com/watch?v=yElFieqghS4
Nedostaje ti neko? – Javi mu se Želiš da se nađete? – Nazovi ga Želiš da te razumije? – Objasni mu Imaš pitanja? – Pa pitaj ga Ne sviđa ti se nešto? – Reci mu Sviđa ti se nešto? – Pokaži mu Želiš nešto? – Traži to Voliš ga? – Pa kaži mu to!
Želiš da te razumije? – Objasni mu:))))
Strpljen, spašen ! ; )***
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Možda su muškarci otkrili vatru, ali su žene naučile kako da se igraju s njom.
Vjerujem u ružičasto. Vjerujem da smijeh najbolje izgara kalorije. Vjerujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Vjerujem da treba biti snažan kada sve krene naopako. Vjerujem da su sretne djevojke najljepše djevojke. Vjerujem da je sutra novi dan i Vjerujem u čuda.
Vjerujem da treba biti snažan kada sve krene naopako.:))))))
heh, e to što jeste :)
Telefoni jeftini, kartice s brojem dzaba. Tajni dzepic kakvi su nekad koristeni u srednjoj za jointe sada su mjesto za svalerske alkatele ili samsunge e1200. Takodje, na android uredjajima mozemo vrlo lako praviti vise profila korisnika ( kao na windowsima korisnicki profili ) i slobodno telefon ostavis na sto bez sifre a zena to cijeni. Inace se bavim ovim stvarima i pomazem u skrivanju sexi stvari. Potraznja za uslugama je izrazenija kod zena.
Znala sam da si sa iskustvom :)
a mozemo li pratiti zenu pomocu androida???
PRIKAŽI ODGOVORE (6)