Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad ne kupiš ništa
ako te voli tvoje nekupovanje poklona bit će protumačeno da je voliš ali da te je strah veze ili si stidljiv, ako te ne voli to će značiti da si seljober. uglavnom nema poklon veze s reakcijom primatelja poklona.
Ovisi iz kojeg razloga nisi kupio nista, kao i o tome kako je tvoja izabranica odgojena. 😉
Ma ja volim bilo kakav poklon,a najljepši mi je onaj kad je bez ikakvog povoda...Znači,za 8.mart očekuješ,za rođendan očekuješ, pa i nema nekog faktora iznenađenja..ali kad je povod samo pažnja,taj mi je najvrijedniji ubjedljivo.
..znači khurcina
Više sam mislila na neki komad nakita,lijep buket cvijeća...al poštujem i tvoje viđenje idealnog poklona..
Sanjao sam te nocas.Dosla si u jedan grad u mom snu.Grad u kome se budim da tebe docekam.Doputovala si vozom.Kad si mi prisla rekao sam ti-Samo divni ljudi putuju vozom.I ti si me onda zagrlila,A ja sam te pitao-Koliko zelis da zagrljaj traje?Ti si rekla-Puno!I Onda sam ja rekao-dobro vazi, ali samo da znas-ovo je tvoj zagrljaj i kada prodje puno onda cu ja tebe da zagrlim isto toliko.
💚💚😘🧚‍♀️🐉💚💚
ne moze gluplje od ovog
kupovanje poklona znaci da mu treba nesto, nije odavno, hahaha
a braco mila ja sranja
Nemam partnericu pa je barem prednost sto ne moram smisljat ove poklone, veze nemam sta se kupuje kad si u vezi, tacno ako ikad udjem u vezu necu veze imati sta i kako treba
Ovakvi pokloni mogu značenje: "Volim te, udaj se za mene. Volim te i sretan sam što si moja supruga. Nikad se nisam ovako osjećao. Jako sam romantičan i svjestan da žene vole ovakve stvari. ne znaš što je gore, prevod ili logika napisanog.
Sta zna seljacina i primitivac sta je znak paznje?,to je za njega ne bitno ali ako imas pravog muskarca pored sebe koji te postuje i voli onda je sve punooo puno ljepse
Nećemo da nas tretirate kao kretene, umijemo i mi sami da izvodimo zaključke. To je najljepši poklon od vas za nas.
Da pojasnim, ne mislim na partnera nego na kljix i njihovo istraživačko novinarstvo
Kod nas nazalost nema jos gift kardice da su razvijene. I onda se kupuju beskorisni ili dupliraju pokloni. Evo ti gift kartica PIK. Ba , DM a pa kupuj sebi sta ti je volja.
Samo da proverim, jesam li ti ja ikad priznao da si moj idol i da je tvoj post za mene ideal i smernica? Jer, tako je.
Kurs kuhanja za dvoje Eh tema
Poklons joj to i hjebhe ti mater jer misli da je podhjebhavas a nije svjesna da fakat nisi mislio ni na kraj pameti na to, kako od Hadzularskog Bajrama nije nista skuhala…nego si je samo htio iznenadit da vam bude zabavno…
kila janjetne ocami mijera
sta znaci kada poklonis kurton?
..padat će kiša
Zadnji poklon kojeg se sjećam je hodalica