Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokloni skup nakit i karaj redovno, a drugi neka pjeva pjesme i nervira se
Tačno! Sad će se javiti svi oni koji "poznaju" žene i kojima su sve one k****, sponzoruše i samo gledaju debljinu novčanika. Takvima mogu reći samo jedno: ko vam je kriv što se nabasali na takve! Meni podršku, poštovanje, poljubac i zagrljaj voljenog ne mogu zamijeniti sav nakit ovog svijeta, skupe haljine ili čime već te glupače puštaju da ih se kupi. Ja sam osoba, ne kobila koja se kupuje i prodaje. Btw, ne slavim ni Valentinovo :D
Pozdrav! Paleo-mama.com je vrlo edukacioni sajt za žene. Mnoge zene iz Njemacke i Amerike prate i posjecuju ovaj sajt. Na sajtu mozete naci tekstove o porodu, lifestyle, o ishrani, kako povecati sanse da zatrudnite, trudnoca za starije mame, trudnoca nakon 30-te i sl. Vrlo je poucan sajt, svako ko zna engleski ili njemacki moze procitati postove na tom sajtu.
Ja vec imam nekog i to godinama vec ;)
Poglabaj mi hoces i tebe izgleda niko nece
cuj cuj suplje price i mlacenja u prazno. Zagrljaj? blah, blah ljubav je volim sebe, i sebe voli mene.
Pa to sponzoruse i drolje hoce , ko vam je kriv kad trcite za takvim glupacama ...
Koji crni nakit nemam za kifle..
kad je NAKITIM ne treba joj ni hljeba ni vode, mislim, ne treba joj druga "na k.i.t.a"
a sta ce ona njemu pokazati:)))
Sta je to "getsa"?? A jos moze biti i romanticna... majmuni nepismeni!!
Katolici i pe.de.ri, sretan vam Sveti Valentin
haj da mi to promijenimo????
Idiotski savjeti za idiotsku stvar kao sto je ljubav... Vjerovati u ljubav danas je kao vjerovati u djeda mraza, lijepo je dok ne shvatis da nema toga, postoji karanje, korist i to je sve...
Evo ga još jedan u nizu 14.feb. dočekujem sama .Sve mi se čini da nisam ni ružna ni glupa niti sponzy al nešto mi se zanedalo ..
it's a trap.
pa valjda se parovi zagrle svakodnevno, poljube..ovo suplja ko i sam praznik, jos kad svetu petku proglase za neki "medjunarodni" praznik. uvijek za ljubav, al ovo je prdimahovina.