Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeco moja nebudalite. Oženio sam suprugu i proslavili sa 18 zvanica u restoranu večerom. Svi ti koji nisu bili “pozvani” su tokom prošlih 15 godina našeg braka na jedan ili drugi način otišli iz naših života a mi od sacuvanog novca započeli život u plusu. I danas kad bi mogli, opet bi isto uradili.
Klasični balkanski papanski mentalitet. Dići će kredit za svadbu, 300 zvanica, sve izgleda kao da se Bezos ženi, a onda će taj "luksuz" otplaćivati narednih 20 godina. Bravo!
Hvala što me nasmijavaš I puštaš da se isplačem Što kažeš da ti nedostajem A ja ni otišao nisam. Hvala što me voliš..
❤️
😔
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje dići kredit za školovanje...
Kakvih 500 za vjencanicu? U Sarajevu nema vjencanice za iznajmiti ispod 700-800 maraka, u Kiseljaku sa popustima budu po 500 takodjer iznjamljivanja. Kupiti vjencanicu je iznos u hiljadama.
Sve se to može organizovati da bude fino i skromno, da se pozovu najbiliži i da se ne potroši puno. Gore od dizanja kredita mi je samo kad ljudi mogu i imaju para, bili ma milion svadbi ali oni kao neće, to im je glupo, a jedva čekaju da ih neko zovne. ma idi..
Zar nije lakse napraviti neku privatnu stvar zovnes roditelje,par prijatelja sa obje strane i sve te pare koje imas odes na putovanje neko
Zvao samo najbitnije goste, napravio malo svadbu i potrošio nešto preko 2000 KM 😊 super sve ispalo
Bolje otici na neko putovanje. A najbolje se ne zeniti
Samo karijera bajo moj.
i nakon pola godine se razvedu svako na svoju stranu... koje budale za koga prave svadbu za sebe ili drugima
Prije se razvedu,nego vrate kredit.
Prije se razvedu,nego vrate kredit.
Prije se razvedu,nego vrate kredit.
I Romi potrose po nekoliko miliona eura na svadbu ali djaba im i to kada su opet ciganija hahaha
Levati gledaju serije I filmove pa hoce i oni tako hahahahaha.
Tiktok 🤣