Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
silovanje sama rijec prevodi SILU, znaci bilo koji faktor da je izazvao nasilje kod muskarca TO NIJE OPRAVDANJE da je zena bila alkoholizirina il se sexy obukla itd itd...sila je sila ...NE RIJEC ZNACI NE...po tome bi svaka druza zena na ovoj planeti bila silovana zbog sexy oblacenja il kad je u alkoholiziranom stanju znaci nije svjesna sta radi kao i kad je drogirana. Za samar isto vazi il tucu,,ako ti je dosla crna na oci da nesto udaris udari sebe il udari sakom od zid ..razbij sebi kost a ne drugom.
E Uglavnom, bas bi voljela na tebi primjeniti moje znanje jujutsu-a
pa sad.....kako se uzme.....velika je razlika da li je udaris desnom ili lijevom rukom.....cak su neke studije nezavisnih siledjija dokazale da je najuspjesnija metoda da je nogom mlatnes............................................salim se... te \"mangupe\" sto trebe tuku volio sresti pa da mene probaju udariti ako im je do udaranja ............jadnici
treba ti mamu udarati i to kur*em u celo,bijednice!!!!!!!!
Zene treba udarat .
@zena nemoj razmisljati o tome sta ce te dijete sutra pitati o ocu. Znam kako ti je,a pogotovo znam kako je tvome djetetu,jer sam i sama odrastala uz takvog oca. Moja majka ga nije htjela napustiti iz slicnih razloga koje si navela. Ja ti preporucujem da bjezis od tog manijaka sto prije,jer zasluzujes puuno bolje. Niko nema pravo da te zlostavlja i nikome to nemoj dozvoliti. Puno srece sestro,kakva crna hronika;)
Sta raditi kada vas muz psihicki maltretira, za sve nadje razlog da ne izadjete iz kuce, ucijenjuje djetetom i drugim stvarima koje nisu za usi vasih roditelja, ali naravno sve je laz a kako se danas odbraniti od lazi i uvijek ona prijetnja \"ubit cu te ako mi uzmes djete\". Sta onda,,,, sa druge strane nezaposlena ste zena ali zavrsavate skolu, i naravno sve imate, ali djaba to sve kada je ljubav davno nestala psihickim i fizickim maltretranjem. Eh ja sam takva zena i dok pisem ovaj kometar znam dobro sta mi je raditi samo je to zalosno sto se bas meni moralo dogoditi, a htijela sam sretnu porodicu. Za one koji su zainteresirani javim sutra sta ce se desiti veceras. Previse sam se nacitala ovih tema u kojima se prepoznajem. Jedino sto mi je zao je mog djeteta sto ce sutra uvijek znati razlog zbog kojeg tata vise nece biti sa nama. Pozelite mi srecu da ne izadjem u crnoj hronici.
Zivim na dalekom \"zapadu\" vec duze vreme i u sretnom sam braku. Jednom, eto uvek jednom se svakom moze dogoditi, u ne potrebnoj svadji zena mi udari samar! Udarim i ja njoj i odgurnem je. Obzirom da gleda ove bizardne americke emisije, gde se reklamira da odmah pozove policiju, tako je i uradila. Doslo je verovali ili ne, cetvoro automobila, kao da sam ratni zlocinac. Dve pandurke i dva pandura. Svezali me kao kriminalca i odveli me u stanicu \"hladnjacu\"! Tu sam proveo noc, sutradan odveli me pred sudiju sa nekim kriminalcima. Sudija me pustio jer nije imao osnove da me drzi. Obzirom da sam se osecao kao \"izneveren\" skinuo sam burmu i ne nosim je od tada. Da kojim slucajem nadjem kofer pun \"kesa\" ubedjen sam da ne bih rekao zeni. Poverenje \"drugarsko\" sam izgubio i nije vise kao pre. Mrzim dokone policajce koji pustaju kriminalce da setaju gradom a hapse mene koji radim 6-7 dana sedmicno. Ko se \"bije\" taj se voli? u granicama normale.
nikada nisam dolbila batine ni od oca ni od muza,zaista neznam kako to izgleda!Ali misljenja sam da zena koja je jednom to dozivila to ce se ponovti.Ma koliko da nekoga volite to ne treba oprastati.\"Voli sebe da bi mogao voliti druge\"!!!!Za mene ne postoji pogreska da bi se placala udarcima.
dobila sam batine jednom ali naravno vratila sam mu istom mjerom(daskom po ledjima),nikada mu vise nije palo na pamet da me udari,bez obzira na sve ,nismo ostali zajedno, slazem se sa komentatorom iznad da onaj ko vas udari jednom udarit ce opet!!!!!!!!!!
Jel mi zivimo u Britaniji ili u BiH? Ja mislim da je u BiH 4/5 muskaraca koji tuku zene... ali jeftiniji je SA-x portalu objaviti britanske podatke... ccc
Petina muskaraca su IDIOTI.
Ej vi sto imate sretne brakove vama zavidim. A sta ako covjek radi, poso odrzava familiju i nakon 5g braka sazna da ima svalera svaku noc i onda joj treba pomilovat i oprostiti. Ili gledam komsiju, ozenio se, ima djecu sve prepisao na zenu i ona nadje ljubavnika i on spava u autu sad. Niti zene niti ustedjevine 10g sto je on crncio, niti djece, ode njegova imovina, od staraca njegovih i da to ne treba udariti?
Zene trebaju da promijene svoj stav prema ovome prvenstveno! Jer dokle god postoje zene koje misle da je uredu da ih muz(momak ) udari ako su \"zasluzile\" ove silne kampanje nemaju smisla! Razbijte vise taj mit o krhkim bespomocnim stvorenjima jer u sustini to niti jedna zena nije,to je muska bajka o zenama! Pokazite zube,izvucite tu snagu iz sebe,ako udari kazite dovidjenja(pozeljno bi bilo i da vratite),ukoliko odlucite ostati vratite trostruko ( Pa samo razmislite sa koliko potencijano ubojitih stvari baratate svaki dan ,od vrelih pegla,kiselina za ciscenje i sl.) Sila se silom utjeruje odkad je svijeta i vijeka.... i najvaznije,volite sebe vise od svega,gradite samopostovanje i cvrstu licnost....Pa da vidim junaka koji ce krivo i da pogleda :)
za Uglavnom Decko, a da razmislis o profesijonalnoj pomoci......