Ljubav i veze
11
Pet velikih laži o braku
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je Chekhov rekao, "Ako se plašite samoće, ne ženite se." Nečija fizička prisutnost uopće ne garantuje da neće biti osjećaja usamljenosti. Nikog' nije briga ni za kog', niko nikog' ne sluša, osim samog sebe, valjda. Meni je nevjerovatno kako je postalo prokleto teško naći prijatelja s kojim se možeš povezati na više razina, a kamoli ljubavnika.
sva sreca pa sam ja tu
Najbolje je imati muža a i ljubavnika... oni su sami krivi za to... sve im je preče... kladionica, kafana, mama, sestra, i mnogo drugih gluposti... žene se sete kad je frka i kad je teško... nemoj ni da žališ što se nisi udala.. pa.ja sam sretno razvedena vec 2 godine nakog 4 godina braka... i mogu ti reći strašno... pa ni dete nije imao vremena da napravi... ps. uzivaj u samoći i ne sanjanj o srodnim dušama nego uzivaj
JA VOLIM PUNICU
Ich liebe der Punny
jel ti to punky stoji iznad glave dok tipkas?
kaže sokrat, kad su ga onomad pitali jeli bolje oženiti se ili ostati vječno samac, 'svejedno je, šta god uradiš pokajat ćeš se.'
obzirom da je sokrat bio osvjedočeni homosexualac, njegove izjave moramo uzeti sa rezervom. bolje nepravdu primati, nego je dijeliti! hmmmm... tačno, ali nažalost... kad bi bilo opšta praxa, eto utopije.
ako je tako lose u braku, zasto se onda svi zene i udavaju? ako si naso pravu osobu onda ne vidim u cemu je problem, naravno da ce biti losih vremena, ali tako isto ima i dobrih
"Ako se plašite samoće, ne ženite se." Upravo sam ja napravio tu gresku. Nakon razvoda,opet sam se ozenio da ne budem sam! Napravio sam od zivota pakao! Sve navedeno u tekstu je kao da su opisali moj zivot.
Rijetko crn članak. Crnjak svih crnjaka. Al nas razoružaše, u sekundi.
Šta jes, jes. Znam ja po sebi :) Brak je za morone koji ne znaju bolje, kao što ja ne znam.
e a zamisli ono utopijski, kao upoznas nekoga, svidi ti se, pa ga zavolis ko manijak, ali onako preko mjere i udas se za njega jer ti nekako dan bezveze kad niste zajedno. A nisi trudna, ne tjera te bioloski sat, nisi ocajna zbog presinga mahala, rodbine, drusvenih normi, kunte i pante. I boli te k.
kladim se u 1000km da klix nije autor texta, kako se, lazno, potpisujete. http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2013-09-05/man-woman/30328545_1_marriage-acceptance-core-values
klix je autor samo onih tekstova kad "njihov" fotograf nafata par slika u gradu a oni dodaju 3 rečenice da bi to bio tekst a ne fotogalerija.
kakve koristi onda od braka ako je sve tako crno :D
Gdje nema ljubavi tu nema nicega.to je jedini uslov..
ipak tu poprilicno i novci imaju svoju ulogu... !