Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jah ovakve se prve udaju
MANIFEST MUŠKARACA (jednom zauvijek!) Gospođama, gospođicama, damama, suprugama, djevojkama, zaručnicama i svima drugim ženama: 1. Ako misliš da si predebela, tada vjerojatno i jesi! Ne pitaj me ništa o tome, ne želim odgovoriti na to pitanje. 2. Kada želis nešto, dovoljno je da to i zatražiš. Mi ne razumijemo nikakva suptilna i indirektna pitanja! Ona jednostavno ne funkcionišu kod nas! Čak ni ona suptilna i indirektna pitanja, koja bi svakoj ženi trebala biti jasna! 3. Kada postaviš neko pitanje, na koje u biti i ne očekuješ odgovor, nemoj se čuditi kada dođe odgovor koji nisi htjela čuti! 4. Mi smo JEDNOSTAVNI! Kada te zamolim da mi dodaš kruh, mislim upravo to - da mi dodaš kruh! Time ti ne predbacujem što kruh nije na stolu. Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti predbacivanja.
Slusaj sta zena prica, ali uradi po svom.
Koja iskreno hoce moh Hasimagu, meni kod nje nista ne smeta.
Pivo ima 150 kalorija??????????????????????
manifest bas sam se nas\'o u ovome 17 od 20 kralj si svega mi il si psilog il vodas neku s tim zanimanjem imas pivu od mene samo vikni ja sam manifest
Ovo nije tacno... i budala vidi da je photoshop, kada se malo duze zagledate vidjecete da je slika nastimana... E moji jazavci nasjedate ko zvekan na buredjike! :)
znam...ipak hvala
Jednostavni??? Kako vi samo suplje pricate o toj jednostavnosti. Muskarci izmedju sebe sire te zablude ali svaka zena zna da to nije istina. Ja znam, kada lezim s njim o cemu pricamo i sta me on pita. Ja znam, sta mi sapuce i sta me moli da nikome ne pricam. Ja znam, kada on pusti suzu. Ja znam da ste isto jako emotivni, trazite privrzenost i trazite razgovor. I prestanite se vise pretvarati izmedju sebe, muskarci, vise cemo vas i mi zene postovati.
sta ima psihoanaliticar
mada nije u duhu tvog izlaganja, moram dodati da domine, kod nas jednostavnih, nemaju prolaza
ŽENO ČITAŠ LI TI OVO ???
Dobar clanak SAX!
Jarane, da budem iskren, nije tvoj problem vesela zena, vec je manjak samopouzdanja i tvoja nesigurnost. Strah te, da bi njen osmijeh mogao privuci paznju drugog muskarca, pa bih ti toplo preporucio da manje histerises i nadjes sebi slicnu, curu koja cijlu noc nijemo u pepeljaru gleda. Tjesi se, nisi jedini, ima vas pun grad. Na prvi pogled opasne face a u sustini kukavice, kojima jaka licnost zene ugrozava ego. Kad shvatis, da je to iskljucivo tvoj problem a ne njen, mozda cak i lijek nadjes.
evo jedne ne moze da spava jer muskarci misle da sam ufurana
a gdje je grupa nafuranih ?
svaka ti je pametna...ovako se zene osvajaju a ne nekim manifestima.pozz