Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a pola kile bureka prija seksa, da bude full :D
Dakle ne dat kuji da jede zacinjeno
kazes,izvinjavam se nemogu sad zbog savjeta,a ona kaze ja mogu i ode. budalastinjama nikad kraja.
Obavezno isključite TV i ne gledajte političke emisije,a naročito one u kojima gostuju "politički hadumi".
haj ne kenjajte na sabahu !! kakvi su ovo glupi savjeti......jos malo pa cete napraviti aplikaciju za seksanje........ma samo spontano......
@SabahudinVelic - E ako ti je na sabahu posle vikenda prva misao kolika je necija cuna, onda hbg. :D :D Ne izlazi se tako iz ormara.
@MorningGlory cesto se desi da misle da smo ja i ti ista osoba........meni to imponuje i uopste se ne pravdam oko toga....malabomba je ja mislim dzasmin.....a da ima mrznje, vidim i ja da ima a u RL se sa takvim ljudima ne susrecem, valjda svako svoju sojtu nadje, meni je samo zao sto radi takvih mi ne mozemo napredovati, elem bila sam u sheheru nekoliko dana i bas uzivala.....posrecilo mi se pa je bilo svakakvih dogadjaja i sadrzaja :) pozzz i ne se sekirati radi budala :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nemojte jesti zacinjenu hranu? Pa kako to moze u BiH
ma samo rokaj