Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postadoše žene samo ukras oko pič*e!!
Dok god se ne napravi nista, to nije prevara. Mozemo mi pozeliti nekoga, ali iz ljubavi prema drugoj osobi, postivanju sebe i svoje veze, nikada to ne bih napravio...osim ako ne zagorim bas pravo
Ljudi,sta je tu lose?Malo se" zabavis" sa drugom osobom,i sve ok.To je kao kad jedes u restoranu ono sta ti se svidza i onda ides kuci.Jednom se zivi ,nece svijet propasti ako se samo malo tjelesno zadovoljimo.
jednostavno je, samo nađi manje inteligentniju ženu od sebe
Varao sam Desanku sa Ljevicom 😪
dobrodošao u klub, sjedi udobno se smjesti. prevarenih ima svud....
Ako se covjek moze spontano zaljubiti na prvi pogled onda moze i spontano se sexati na prvi pogled. Jebite se, zivot je kratak za sekiranja i previse razmisljanja.
Da li muški isto osjećaju i da li za njih uopšte postoji emotivna prevara??🤔 I zasto uopste biti sa nekim ako pocnes razmisljati o drugima??
@Dugme ponese te nekada neciji šarm.....ništa za zabrinutost...necemo kao Incko :):):)
@Dugme kod muska razlog za bilo kakav vid prevare moze biti to sto mu se jednostavno qurac digao. Osobe zenskog spola nemaju testosteron kao muskarci, te na njihove seksualne i ljubavne zelje utice iskljucivo emocionalna promisljenost i zrelost. Na musko utice hormon jaci od droge, a zensko sve prvo promisli i dobro zna sta radi. Ako musko prevari zensko ne znaci da ima negativno misljenje o svojoj partnerki. A ako zensko prevari musko, to znaci da ga 100% ne voli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mnogo sam se potresla.
VANI SAM DO JAKO KASNO JER ŽENU VARAM JAKO STRASNO
Ako je to sve prevara, onda nema na svijetu nekog ko je vjeran svom partneru ili bračnom drugu!
@SarahH tacno tako Sara....ali dovoljno da nam nabije neku krivicu !!
@Ogledalce krivica je prisutna tek onda ako misli sprovedemo u djela. 🙂
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
a rodža
@o z n a isplivo coek :)
svima ce se to desavati...kada tada u zivotu....nismo biljke !!! ali sve to brzo prodje...a istinska ljubav ostaje....
@OOgledalce Ni ljubav nije vječna u većini slučajeva... kasnije često preraste u povjerenje, poštovanje, naviku, oslonac, "zbog djece", "šta će mahala reći ako se razvedemo" i ostalo, dok se gubi ono što je bila prvobitno.
@MarlboroGold ne kazem da zena ili covjek nekada ne pozeli nesto drugo....to se desi jednostavno, ali ja uvijek znam ko je taj ko ce me pipati po noci da li imam vrucicu, ili ko ce se zabrinuti zbog mog pritiska...i ko ce me na kraju zadovoljiti, nema mahala nista sa tim, samostalna sam zena. ne treba mi muz radi sigurnosti i para, treba mi da bude pored mene....a uvijek jeste