Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi svi razumno ulazili u brak, prvo bi bilo jos manje sklopljenih brakova nego sto ionako ima, a drugo ne bi bilo razvoda pa bi advokati imali dosta slabije standarde zivota ;)
Ja bis samo, ako mogu kratko, da popisam ovog parazita koji je napisao ovaj clanak. Hvala.
cim sebi trebas postavljati pitanja prije braka, bolje se ne zeni/udaji nit' se pitaj .
jedino pitanje koje treba postavit prije braka je znala ona kuhat. sve ostalo je nebitno. :-)
Prvo pitanje: Jesam li normalan... ;-))))))))
"američki stručnjak za veze i brak, dr. Phil" :-) Mislim da je ova moroncina, nakon TV evandjelista i proroka, najveci predmet zajebancije medju Amerikancima kojima mozak nije amputiran.
Ko god se zapita ZAŠTO SE UDAJE / ŽENI, neka odustane od svoje nakane. :) Neka jednostavno kaže da još nije došlo njeno/njegovo vrijeme, ili bolje rečeno nije došla prava ljubav sa kojom/kojim se želi proživjeti život: "ZAJEDNO U DOBRU I ZLU, DOK NAS SMRT NE RASTAVI!"
Siguran sam da ni sam dr. Phil ne zna odgovore..a mozda ni on sam nije u braku..a jos sigurniji da ima mnogo vise pitanja osim ovih 5...a odgovor je samo jedan..
Broj 3...mislim...ne znam ni šta da mislim. Čuj planirate li brak ili samo vjenčanje :D ... Mani me pitanja osim - "ho'š se udat' " - "hoću" i opalllaaaa :D :D :D
đesi bona bil se udala :D
Ma ne treba ostavljat' prostora onom "bil" se udala, neg' odma' međ' rogove - ho'š se udat' da ona nema kad skontat da neće :D :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ljubav je sllijep klixovci. Ako nema ljubavi onda je pitanje: koliko ce mi brak biti profitabilan?
cuj dogovor o penziji?daj boze da je danas mozes i zaraditi,ili ovaj dogovor vrijedi za one koje se udaju za nadrkane starce:-)
Ma ja ba, de ti peMziju ostavi na me i Boga ti stan mi prepiši, a ja ću se malo pretrpit s tobom :D ... Ohhh love is in the air :D :D :D
jbg tako ti to i dodje:-)
Samo 5. De se vi preispitajte još malo sa čeka ćemo mi na klixu nije problem.
Jarane nije mi nikako jasno kako si uspio jednostavnu izjavu "sacekati cemo" rastaviti na "sa ceka cemo", zar nije puno lakse napisati ono "sacekati cemo" :D
Kingu moj imas li S4 galaxy samsung. Sam to odradi a meni se nevraca prepravljat. Posudi od pajde.nekog uvjeriti ces se sam.