Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada dodjes kuci da upoznas roditelje djevojke, ako vidis da je mama glavna popij sok i bjezi sine i ne vracaj se
Bravo care!!!! 100%%%%%%%%
Ne daj lagat. Bjezi 4 dana jahanja 😁😁😁😁😁
prije ulaska u brak trebate sebi postaviti samo jedno pitanje: da li ste spremni dati sebe za zajednicu a pri tome ne očekivati ništa zauzvrat. ista stvar je i s odnosom prema djeci, familiji ili prijateljima. sve funkcionira dok ništa ne očekujete. ako očekujete nešto zauzvrat moj savjet vam je da budete bez zajednice tj. bez onoga od kojeg nešto očekujete.
Tačno tako 👌
Kakva su vremena , i kako lahko pucaju brakovi, najbolje u vanbračnoj zajednici biti !!
Za brak je najbitnije Postovanje ,a sta je Postovanje ??? e to ti je kada umjesto normalne osobe nadzes invalida ,sebicnog idiota pa ti citav zivot bude Donesi -odnesi ,daj mi ovo ,daj mi ono,daj vode ,daj gace ,smiri djecu ,smiri ovo smiri ono a on sa secije i od daljinskog ne zna dalje ,e to je balkanski primitivizam u 90% slucajeva ,takav covjek odnosno bolje receno egoista nije za braka jer tu srece nema ,pa prema tome pamet u glavu i ne dopustiti da te tretira kao sluskinju
kakvo stupanje u brak, :P ljudi ustedite pare i zivce, radite na sebi radije... danas zene nisu sto su nekad bile, ko sto kaze Zdravko Colic: "ti nikad neces biti kao moja mati"
Јбт. што ми нерекосте раније ништа ми се не слаже са питањима. Шта ћу сад!?
mali savjet staroga levata...prvo skenirati mater od potecionalne mlade...ako je vrca i jos pripada jednoj od fasistickih stranaka...po hitnom postupku prekinuti ozbiljne planove sa takvom...
Koja je svrha ovog i ovakvog clanka u nasoj zemlji? Zene odgajane, vecinski, da je musko glava porodice i da privredjuje, za broj djece se ni ne pita jer ako rodi samo jedno odmah idu pitanja "a kad ces ponovo roditi?" "Zasto samo jedno?".
To su gluposti. Ne postavljajte si nikakva pitanja. Tako ne samo da se nećete nika udati/oženiti nego ćete si u startu uništiti brak ako ipak do toga dođe.
Hiljadu pitanja prije braka, ali nema za sve odgovora