Nije sve tako romantično
0
Pet najčešćih mitova o bračnom životu
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sustini je najvaznija dobra B E L E G I J A onda mu ona nema sta prigovorit...
Nije mi jasno zašto se samo pljuje po braku. Nije valjda da toliko ljudi ima nesretan brak? Ja imam sretan brak.
e dabogda ga oci moje ne vidjele nikad:))kud ne zivim u australiji, ali samo zbog vremena:)
ovde nepada (\"...Imal\' zime Marinko??\"..)
konta li ovaj snijeg ikad prestati padati:)))hahahahahah:))
Ti znaš jednog takvog lika i odmah su sve žene kurvice? A ja se smijem četrnaestogodišnjim djevojčicama koje znaju nekog momka koji je prevario curu pa govore da su svi muškarci isti... Dragi Senade, jedini izgovor za ovakvo razmišljanje ti je da imaš manje od 14 godina. Jedini.
A gdje je ljubav ???????????
čast izuze\'cima
I ja imam sretan brak, hvala Bogu... ne zanima me niko drugi i svaki dan zaljubljeno gledam u svog gospodina..iskreno :) a ovaj sto kaze da sve zene zele da budu kurvice je isti zena koja kaze da su svi muskarci \"isti\" ...otrcano brate dragi.. mahanje svima, pogotovo ovima koji su zadovoljni u braku i vole svoje partnere.. :)
znam lika koji nije oženjen i često ide kod prijatelja koji je oženjen i koji ima dijete sa svojom suprugom. čudna stvar je što on često npr vozi njegovu ženu od mjesta do mjesta, bez prisustva tog njenog muža... meni je to čudno! sve žene danas hoće da su kurvice i da varaju svoje muževe - zbog čega? zbog toga jer su nekad sigurno doživjele neku sitnu prevaru kao teenagerke pa se sad svete na svaki mogući način i to osobama koje su apsolutno nedužne. ne znam... meni je sve to bezveze... da žene imaju neku moć - po prirodi i po prirodnim zakonima nije logično! živjele žene, ali kao majke i mostovi čovječanstva!
gade mi se svi koji uvažavaju išta iz ovog članka
Brak je rad, sve ostalo je zabluda.
Ocigledno je da nijedan od ovih 9 komentatora nije u braku
Šta Edin Džeko kaže na ovo?
nema sta. pun pogodak, za iovako isfrustiran narod i omlatinu. ko veli, udarajte se po haustorima i ispod mostova, po mogucnosti nadrogirani...sto bi ste vi bili bolji od ostatka svijeta, krepajte kao i mi sto smo. odlicno, samo ste slabo izreklamirali ovaj clanak, dajte, mozete vi to bolje...
ako ima love ima i ljubavi