Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skuhaj mu večeru, kad pojede operi suđe, i ostavi ga 2-3 sata da odspava.
...i napravi mu sendvič kad ga pivo izapere :-D
...ja gledam tv na yt preko ip na adsl :)
PRIKAŽI ODGOVORE (38)
..kad je lud za tobom, ne treba ti ni jedan način.
...a kad se taj "med sa vrha ćupa" izliže?
Pa to je samo vrh, ima još meda u ćupu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E, ako mi pokaže bar 1000,00 km odmah mi bude zanimljiva!:);) Isprobani recept 99%
..i neka bjezi u drugu sobu kad svrsi :)
Pronadji kurvu u sebi.
budi napaljena 24 sata i to je to
I na koncu,eventualno pošaljite pismenu molbu LOL
Izađite iz kuće? hahaha, na što li ovaj svijet spade kad portal mora nagovarati ljude da dignu guzicu i prestanu biti priljepak barem na kratko...
butt plug honey?
Ma da mu svaki dan hodaš full sređena od jutra do mraka po kući ohladit ćeš mu, kao što će i on tebi, u smislu tog nekog zanosa, ovaj ko je pisao članak očito da ne razlikuje ljubav od zaljubljenosti... Bitno je samo da ne zaboraviš na ljubav, i ne uzimaš je zdravo za gotovo... A što se tiče aktivnosti u spavaćoj sobi, tu bi se valjda oboje trebali angažovati, i to pazi sad, pričom, treba pričati s partnerom o svemu, a kad je ovaj članak u pitanju to izgleda tek na kraju pali, ono kad ispucaš sve što su ovdje nabrojali, i vidiš da ništa nema takav efekat nego kad muškarcu direktno kažeš šta misliš bez uvijanja.. Komunikacija ljudi, samo komunikacija...:)
Svaka cast vetigo_1! Apsolutno se slazem s tobom! Za zadovoljavajuci brak supruznici moraju razvijati zajednistvo i prijateljstvo kao jednu od najvaznijih stvari u zivotu, potpunu predanost, povjerenje i postovanje (sto zenama najvise nedostaje) kao jednu od kljucnih dimenzija braka. Posto sam ja musliman, ja uvijek gledam kako moja vjera, Islam gleda na ove stvari i kako mi moze pomoci. Procitao sam jedan zanimljiv tekst o intimnim odnosima supruznika na ovoj adresi http://dzematchattanooga.blogger.ba/arhiva/2007/09/22, pa ko hoce da vidi kako Islam rjesava ove probleme, evo mu finog teksta. Nije na odmet, a moze pomoci. Evo samo jedan dio koji je meni kao muskarcu zapao za oko: Sto se tice uloge zene u predigri, hvali se zena koja se oslobodi stida kada je sa svojim muzem. Imam Muhammed el Bakri rekao je:" Najbolja zena medju vama jeste ona koja odlaze orudje stida kada skida odjecu za svoga muza, a naoruzava se stidom kada ponovo oblaci svoju odjecu." Prijatno!
medinaavdo, ne bih ja nešto da čačkam kad je religija u pitanju, jer na tom polju nisam načisto još uvijek... postoje neke stvari s kojima se slažem, ali je i mnogo onih a kojima se ne slažem, tako da... Pročitala sam ovaj tekst koji si postavila, i to je jedino što ću reći u vezi tog..:) Volim sama zaključiti nešto o bilo čemu, i to sam i uradila u komentaru, samo iznijela svoje mišljenje...:) Svako dobro..;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Budite seksi uvijek, čak i kada čistite kuću. Ovaj clanak je pisao frajer i previse je gledao Devious maids!
dajte i muskarcima nekad neke savjete, dovoljno ste zenama djelili
zasto govoris 'mi' kada govoris o meni :P
skromnost je vrlina, doista :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glupačama 1000 ovakvih savjeta ne može pomoći, pametnoj ženi savjeti ne trebaju, ona je jednostavno takva. Tako da, ili jesi ili nisi.........
To sa djecom okaci macku o rep! To je mozda nekad bilo u konzervativnije vrijeme pa ga pritisne drustvo i onda zivi s njom na silu zbog djece. A sad je vec druga prica gdje djeca ne predstavljaju nikakav faktor a ona bezobraznija se i sluze time da zicaju novac.
Ovo su bas korisni savjeti. Predlazem da uz Huffington Post mudrosti ubacite i neku mudrost iz Martha Stewart Living ili Oprah magazina pa da nam zene budu tako nesnosno neodoljive, da se svi poubijamo od strasti i pozude.
To bi čak možda bilo rješenje i za nizak prirodni priraštaj..
Ja sam njemu uvijek ,neodoljiva ..pogotovo sa usisivačem,još kad stavim maramu na glavu ..kud ćeš ljepše :))))))
Bez viklera ništa :))
Jos ako ti jedobra ti tehnika usisavanja,ja bih poludio za tobom!
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
meni je dovoljno da me pozove na dvoboj, sasvim dovoljno.
..napucana frizura, čipka, šminka, francuska manikura, haljinica ili suknjica, štiklica... i na koljena i ne glumi mušku aroganciju, budi žena! ps: zaboravi jeans, traperice,ravne patikice,šunjalice, ležerni opušteni styling i sve ostalo namjenjeno muškarcu!
..jes, dobro se držite danas tog pravila pa samo hodate u muškim stvarima!