Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista se one ne ljute sve dok si meHka srca a tvrda k....
Je l' stvarno ima neko da vjeruje/upražnjava ova 'otkrit ću ti tajnu' sranja
moja zena pije krv
Koje gluposti. Svako je prica za sebe.
ove sto im ovo smeta, mislim nogom treba nabit realno, i nece imati nikad vezu duzu od 2 god sigurno jer su rospije
Cuj ide negdje, pa to ne moze biti istina, nema logike...
Ma realno je da sve sto rade je pogresno 😁
Sve je ovo subjektivno..
Ne rjesavam joj probleme,jer su nerjesivi..ne kupujem joj nakite i poklone,a vala i ne zapitkujem,jer ona sama prica-ja samo sutim.Eh,sad,uskakanje u tus kabinu,eeee,pa kako moze bolan onako vrelom vodom se tusirati,pa da me moli ne bih ulazio...Toliko,bezveze vam je ovo..
Iskreno ko god piše ove savjete, nek bar koristi neke malo poznatije lifestyle stranice, pa tek onda neka koristi google translate. Mislim ručate go va na.
@Dugme evo ti link https://www.webwatcher.com
Sve osim zadnje tačke je prihvatljivo. . 💕počne li zapitkivanje , provjeravanje koje traži pravdanje- allahimanet, prijatno i doviđenja 😇
@Dugme Proslo je vrijeme od tog "zapitkivanja". Danas "pametni telefoni" uz pravi software pokazu tacnu lokaciju u metar gdje je ko u svako vrijeme cak i kad je mobilni ugasen ( jedino se moze sakriti ako se izavdi baterija, al novi mobiteli nemaju tu opciju).
@nisamvjernik, a zapitkivanje je kao lijek protiv kurvanja🙈.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)