Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad' ona pomahnite, poklopi se. Kad ti pomahnitas, nek's ona poklopi. Formula za dug i prosperitetan ljubavni zivot.
"Ljubav je dvosmjerna ulica, poklanjajte onoliko pažnje osobi koliko ona poklanja vama" Da je Petrarka imao ove informacije, ne bi se zajebavao oko Laure i pisao uzalud sonete. I Katul bi ignorisao Lezbiju. Paul Eluard Galu. Majakovski Ljilju Brik. I sve ostale neuzvracene ljubavi, znane i neznane, ne bi ni postojale. Ne mjeri se ljubav na vagi. Bolje i bolna i slijepa i tragicna nego ljubav reciprociteta.
U pravu si, svi jedva čekaju da budu mladi Verteri, vječito napaćeni i sneni. I da dane provode u žebnji i žudnji za nekom bjelosvjetskom ljepoticom jedva viđenom u prolazu. Možda sve te žene, vječite inspiracije, nikada ne bi dospjele niti u jednu knjigu da nisu bile gorde i u druge zaljubljene, malo više krv i meso a malo manje fantazija. :))
@AriaScorpio Ne vjerujem da bilo ko masta da bude u Verterovoj kozi, ali desi se. A kad se desi, pokazemo svoje vrline i mane, snagu i slabost, ljudskost, pa prozivljavamo i prezivljavamo kako znamo i umijemo. A ova uputstva za robote tada ne pomazu. I bio bi dosadan zivot da je ljubav racionalna. Da se moze tako lako kontrolisati i usmjeravati. Mjeriti na kasicicu. Zato je tako lijepa i neobjasnjiva.
Za ljubav eksperti ne vrijede
Kakvi eksperti
Hvala.Bas super
Sex sve izgladi.
Ja vala ne želim da imam vise ikada ikoga
@PayPaI nisam zainteresirana ni za sta
@PayPaI DzaZmine ....... macak moj ! obuci roze tanga gacice idemo u shopping 💓👗👜💍💍👢
ove clanke sponzoruse definitivno nisu citale hahaha jao kad se sjetim svijet sapunica,bravo,ok
I koji su to korisni savjeti? Hocel to u iducem broji klixevsera izaci
koje gluposti, nema pravila u ljubavi
Ljubavne veze su bez veze!
@visacard Dzasmine eto imas tu ispod 5 zenskih koje diskutuju ljubavi..... Mozes da masturbiras na njihove avatare.... Obrisi posle Handy....
Cuj rijec eksperta! Ekspert za ljubavne veze.. eo u BIH ima pomocnik, pomocnikovog ministra al ovo brate..
Budi kakav/kakva jesi i ako je to to, onda je to to
"ljubavne veze u dvadesetim" rolerkoster
Ženi djece za vrat a mužu posla preko glave i to je to