Sve popularnije
134

Parovi su ludi za novim čarobnim pozama: Probajte sirenu i jednoroga

Klix.ba
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Čarobne seks poze sve su popularnije među parovima jer su drugačije i obećavaju bolje orgazme. Ono što je među Britancima ovih dana popularno su poze sirena i jednorog.

Budući da svi volimo probati nešto novo pod plahtama, nove poze zasigurno će obogatiti vaš seksualni život, ali će vas učiniti i mnogo bliskijim s partnerom jer ćete na jedan sasvim novi način istraživati vaša tijela.

Ono što je sigurno, izlaženjem iz zone komfora postići ćete više orgazama.

Jednorog

Poza jednorog najnoviji je čarobni potez u spavaćoj sobi.

Da bi mogli ovladati ovom pozom, parovi leže na bokovima, spojeni i s malo razmaknutim nogama. Partner nježno treba da prebaci svoju nogu preko vaše, tako da se vaša stopala dodiruju. Zatim žena podiže svoju gornju nogu i lagano je savija, kako bi joj parner mogao pridržavati nogu ispod koljena.

Ova poza omogućava partneru da tokom seksa miluje svoju partnerku, ali i da određuje tempo kretanja.

Sirena

Tu je i poza sirene. Zbog ove poze vaša partnerka će vas obožavati. Sve što žena treba da uradi jeste da se udobno smjesti na leđa, a njen partner je taj koji treba uraditi većinu posla.

Žena treba da legne na ivicu kreveta i da podigne noge uvis. Noge trebaju ostati spojene. Preporuka je da ispod zadnjice stave jastuk. Muškarac može da stoji ili da kleči ako je krevet niži. Također trebao bi da pridržava partnericine noge kako bi bili u ravnoteži i zabava može da počne.