Prisutni ih snimili
16

Pala prosidba na Eurosongu: Emotivni trenutak tokom Teya Dorinog nastupa

I. S.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Društvenim mrežama se širi snimak prosidbe koja se dogodila na 68. izdanju Eurosonga dok je pjevala Teya Dora, predstavnica Srbije.
Na početku Teya Dorinog nastupa, muškarac se okrenuo prema svojoj partnerici, kleknuo i pitao je da se uda za njega, na šta je ona pristala.

Osobe iz publike koje su bile oko njih su im uzviknule: "Bravo", a veliki broj korisnika društvenih mreža im je uputilo čestitke. Snimak je dosad prikupio više od 30.000 lajkova na TikToku.

@skymusic.entertainment

SHE SAID YES! 🌸 Dok je ovogodišnja predstavnica Srbije na #ESC24 izvodila svoju pesmu “Ramonda” kao najemotivniji trenutak bila je prosidba! 🌸 @TeyaDora je nastupila pod rednim brojem 16, dok je publika oduševljeno slušala našu predstavnicu! ✨ GLASAJTE! 🇷🇸 #SEtv #SkyMusic #SkyMusicEnertainment #TeyaDora #Ramonda

♬ original sound - /SETV
Inače, Teya Dora je s osvojena 54 boda završila na 17. mjestu u finalu Eurosonga, a pažnju javnosti je privuklo to što je dobila samo tri boda od hrvatskoj žirija.

"Ja sam čula da smo dobili 12 od publike, to je nešto što mi je najdraže! Žao mi je što mi nisu dali, naravno, ali opet, ne znam ni ko je bio žiri. Ne možemo ni da se žalimo", izjavila je pjevačica sinoć nakon povratka u Beograd.