Mnogi su razočarani
129

Hrvatski žiri na Eurosongu dao Teya Dori samo tri boda, oglasila se Marija Šerifović

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Teya Dora, srbijanska predstavnica na 68. Eurosongu, dobila je samo tri boda od hrvatskog žirija, što je razočaralo mnoge. Na društvenim mrežama se kratko oglasila i Marija Šerifović.

"Saznajte mi je ko je žiri u Hrvatskoj", objavila je. U žiriju su bili Dino Jelusić, Mihovil Šoštarić, Srđan Skansi Sekulović, Ivana Vrdoljak i Gina Victoria Damjanović.

Predstavnica Srbije je ukupno od žirija dobila 22, a od javnosti 32 boda pa je tako s ukupno 54 boda završila na 17. mjestu.

"Ljudi, hvala vam svima na podršci i divnoj energiji i na svim glasovima koje ste poslali. Najveće čestitke za Baby Lasagnu i Hrvatsku, koji su osvojili najviše bodova od publike", poručila je Teya Dora.

S druge strane, srbijanski žiri je Baby Lasagni, predstavniku Hrvatske, dodijelio 12 bodova. Ukupno je od žirija dobio 210, a od publike čak 387 bodova. S ukupno 547 bodova je zauzeo drugo mjesto.

"Zasluženo! Bravo za Teyu! Bravo za Lasagnu! Uz mnogo pi-darija, završi se i ovaj cirkus! Do sljedećeg PZE-a pozdravlja vas vaš Kan. Pravit ćete me od blata. Laku noć", napisala je Marija.