Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se najvise prosi na semaforima,na pijacama,autobuskim stanicama.
JA SVOJU ZAPROSIO NA HECCI
Sta li ce sada oni silni parovi, sto potrosise puno para za putovanje radi fotke sa prosidbe i postavljanja te fotke na FB, kada se FB ukine?! Ah da, ostaje im klix kao sto je posluzio za promo djeci Brankovica i vlasnika Binga... Strasno cemu se odusevljava narod sirom svijeta,a pogotovo u BIH: sto je veca bijeda, korupcija, primitivizam i neznanje, to zele da je pompenznija prosidba i svadba, a onda fukara vraca kredite, al´ vazno je da komsija slini. Zaista dno dna
Vala kad me voli i postuje svejedno mi je gdje me je zaprosio. Ove amricke fore su mi odurne. 😂
E jbg ja se uzalud ozenih!
ne sviđa mi se nijedno
Ja sam mislio da su italijanski gradovi najbolji za prosidbu,a i u Sarajevu dobro zarade prosjaci poslednjih godina...
Lijepo upozorenje😂😂😂😂😂
Super.Samo nedostizno
A šumi naj bolje....ko ova peta slika,jel vo kod nas neđe
zamisli oženiš se samo da bi umočio!?
ja u 69-ci. jedva sam razumio odgovor ;)
na Starom Mostu braco, ako odgovor bude negativan putuje preko ograde
Za koga se ovo pise,provjerite koliko omladina zna geografiju sireg zavicaja, istini ne bitno za prosidbu,ali ni to nije vazno, koliko ako se uzmu ne znaju , koliko dugo ce ih moci hranit tata ili babo.UljebIma znanje i ne treba ,vode ih agencije a imaju i previse hljeba.
u golfu u gepeku
pa odvedes je ovde,istrosis se i haman je pod moranjem da te prihvat :D OVO SU NAJSIGURNIJE OPCIJE ZA PROSENJE,A NE NAJPOPULARNIJA MJESTA!!