Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pored ovoliko piccke ja da telefon lizem..
Hahahahhaaha svaka cast na komentaru
toooobeeeejarabiiiiii:)
da ti bi jaje hmm ?
Ti nisi znala za ove moderne mobitele na lizanje, kako si neinformisana ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pre nego što liznete svoj mobilni premažite ga tečnim staklom www.tecnostaklo.com protiv bakterija, prljavštine, ogrebotina.... da se zaštitite i da ližete po mili volji.
Svijet u kojem se lize telefon i slicne sprave a ne lize u rukama -motika- stvoren je za glupe pomodarske mase da bi se mogle upravljati da ne misle svojim mozgom,dok ovi koji to namecu pojebase i opljckase sve sto valja u svijetu.
od sad jebm mob, otjeracu zenu
aaaa ovo je za zene.... ko ce onda muskarcima p......???! haha
Zar nije ono nekad bio clanak u kojem se govorilo o tome da telefoni imaju bakterija koliko i hala? So, yeah...ode sve u helac.
Malo po šeceri da nije baš staklen ukus..
Blijedi pokušaj segamega-drajva
jebendzer
Ako nista ne smrdi na ribu :(
pa što niste ostavili link aplikacije sad ljudi moraju da guglaju i traže.
moja ga je sinoć "proguglala"...
kako ce funcionisati verzija za analni sex njahahhahahha
on magli dok ga ona pusi
jesam ja zaosto , ja jos na reali lizem !!!
lizo sam ko lesi, displey zamsunga
Kad malo bolje razmislim ovo i nije tako strašno,problem će biti kad izmisle aplikaciju za pušenje,šta onda sa telefonom