Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan sam pročitao da jedan muškarac u toku svog života u prosjeku spava sa 12 žena. Ja samo mogu da konstatujem da se neko dobro na.ebao u moje ime.
Uh, kod nas bas nije tako. Buđelar ipak zadrzava i drzi mir u kuci kod prosjecnog pickopacenika i kurcopacenice. Varao ili ne varao nek je on meni muz i da to svi znaju,pogotovo famelija.
hej ljudi, znam ja da nije fino biti promiskuitetan, ali s obzirom na trenutnu natalitetnu krizu, mislim stvarno da treba staviti privremeni moratorij na monogamiju i svako svakog trebao svaki dan da kara.
Šta vam je ljudi, budite evropejci...nek svak radi što mu je volja 😂
Ne bi oprostilo 80% onih koji uglavnom i sami varaju svog partnera.
Nema oprastanja
..posudio Mujo telefon od taxiste da nazove zenu,pozove broj a na ekranu pise Jeca sigurica.Vozite se grasom ustedite novac i stres😁
Ovih 20% bi oprostili ako ga je prevarila s nekom zgodnom trebom.
Realno, ko da joj zamjeri
Ovih 20% bi u Bosni oprostilo nakon što bi partnera (čitaj ženu) izdegenečilo na smrt