Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zato pitanje koje se MORA pitati a prvom sastanku je: "Hoš dat il neš, ako neš da te dalje ne trpim" ... :D
jel ti babo u SDA?
Šuplje priče američkih kvazi psihologa i seksologa. Ako imaš cilj u životu to ne znači da moraš ići kao robot prema njemu, ali je sigurno i to bolje nego se ponašati kao idiot koji ima cilj ali ne ide prem ća njemu. Izvor svih frustracija koje ćete poslije imati je iz toga što nemate petlju da nešto pitate ili se nešto "podrazumjeva" umjesto da otvoreno pitate ako ste u dilemi.
Zajebi ti ovo. Treba odma biti brutalno iskren i pogađati u samu srž. Onaj ko se ustručava nešto pitati za mene je papak. Najmanje što vam treba je da svoju vezu u startu gradite na nepoštenim temeljima. Treba biti otvoren do kraja. Nema pogrešnih pitanja.
za koga navijaš ?
cuj koliko zaradjivas - pa to je najbitnije u BiH.. izvedi ti trebu u BMW-u (ako je moguce novijeg od 2007) i reci joj 'joj moram ti nesto reci, ozenjen sam i imam kcerku'.. ona ce tebi 'pa dobro, bojala sam se da ces mi reci da BMW nije tvoj' .
@Kupidon - mene briga, jer ja zaradim ko 10 bosnja mjesecno.. nek me slobodno pitaju.. samo ne bi ja nikad izasao sa trebom koja dole zivi..
Striktno zabranjeno prdit na prvom sastanku.
Vraćaš li kusur ?
Nije mi nesto posebno vazno da li je cura nevina, ali sam skonto da su sve, pa cak i one ispod 18 vec odavno "odradjene", cak same to priznaju, ne kontam jel to neki trend tucati se sto prije, pitam zenske??
Eh da je doci do tog izlaska
PITAT CU JE STA JA HOCU,KAD HOCU ,KOLIKO PUTA HOCU !!!
Pola glupih i nivnih pitanja.Prvo niti jedna cura nece a ni zena nikad nece reci koliko su ih promijenile i uvijek kazu: CUJ TI SI MI TEK DRUGI, ETO ZNAS NISMO MOGLI VISE ZAJEDNO !!!??? i uz put milion razloga a isto to vazi i za muskarca kom se pogotovu dokazat ne moze. Drugo mi je i previse glupo na prvom sastanku pitati za platu i za zelju za djecom.
11 u kojoj si stranci
"Prdim, smrdim, pljujem i na bijeli luk se cujem! Sto me ostavi, sto me ostavi??"
Samo kazes"cao lutko ja sam Sutko"
Volil mlada dama gutat? 😁