Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poenta je da zene misle da svi mi muski jedva cekamo da im zavidimo u medjunozje. E pa nek misle. Sarm, kojeg vise nema, je taj koji je uvijek privlacio obje strane. Sve je danas lazno, od sminke, frizure, sisa, trepavica, osmijeha, glume, pa i sam sex...tako da ne treba se cuditi sto je sve vise samih i usamljenih.
@banana69 dok ti dodjes do medjunozja ona te vez izmanipulisala ;). Stvar je ostati hladan i lud ;). Pozz.
Nista od ovoga ne pali ako mu se ne svidjate. jbg
@MirGil17 Ukratko.
Zmiuga!
Laže je to sve. Prvo se gleda nevinost, ne smije čak biti dotaknuta od drugog muškarca, pa tek sve ostalo npr ljepota itd. Ljepota i nevinost su prvi. Ne možeš lavice zadovoljit i mene i drugog muškarca i milion ljudi ko što neke budale zvijezde po instagramu imaju milion folovera, ja im neću bit folover.
što će 8 dovoljan je jedan
Nije problem muskarca osvojiti,problem ga je zadrzati!!!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
1. Pokazite mu sise transparentno
inteligentna...duhovita...orginalna
i naravno...zavodnički mig mig
i nogu preko noge :)
ovo je clanak za ruzne djevojke pretpostavljam :D
Trebaju samo 3 načina: Oral Anal Swallow
Nema više žena koje imaju tu emotivnu inteligenciju i energiju da se bare i skontavaju. Pametnije kuje danas samo zanima novčanik, a kuje glupače nabildani međed od 120 kila s kockastom glavom. Pa se pitamo što se ne rađaju djeca.
@Nike Moraćemo se i mi kurati tipovi bolje pozicionirati, pa isto kao što oni pokazuju mišiće, i mi ćemo morati početi hodati s izgrađenom ćunom. Pa ja...
*izvađenom
Reci da znas kuhat cistit peglat da nemas instagram ni fejsbuk
popusis mu i ne pitas
U troje u troje :D mmmmmm