Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo vec vidjeno bar 1000 puta :)
dear, danielle, gdje ga nadje??
Previse besposlicara i pregledanih filmova.
Sto bi jednostavno kad moze komplikovano.
Umrla bih od tolike romantike.
nek nisi motoriste angazovao da te tuku
Kaki mi se od ove romantike...najbolje je bilo kameno doba. opalis je toljagom po glavi, vodis kuci i posao zavrsen.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
@iPhone6 Nije ni sad puno drugacije, sad je opalis, ona zatrudni i vodis je kuci :P
..jah....
Koga zanima horoskop moze da mi se obrati.
@Amna91 JARAC Najnepravednija izreka o Jarcu: “Jarac je dosadan.”Jarac nije dosadan, on je pouzdan. Kod ovog horoskopskog znaka možete primijetiti dva vrlo različita tipa: prvi će vas podsjetiti na upornu planinsku divokozu koja se samo penje prema vrhu, a drugi na žalosnu domaću životinju koja tužno luta prašnjavim seoskim putem. Međutim bez obzira na ove različitosti imaju i jednu zajedničku osobinu- a to je njihov pesimizam.Jarci su vrlo ozbiljni i često su tužnog raspoloženja.
RAK Najnepravednija izreka o Raku: “Rak je ćudan.” Rak živi u oklopu jer je vrlo mekan i izvan njega ne bi mogao preživjeti. Ako se osjeti ugroženim, postoji samo jedno mjesto –unutra, iza čvrsto zatvorenih vrata. Osobe rođene u znaku Raka lako ćete prepoznati po različitim raspoloženjima i promjenama emocija. Promjenjiva raspoloženja kod Raka su pod utjecajem mjesečevih mijena. U suštini Mjesec se ne mijenja, samo prozi kroz svoje faze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)