Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok me ne zadovolji, nema mu otici ili odustati..makar trajalo sat dok dodjem do vrhunca, ali moram, ne zelim ostati kao popisana bez dozivljenog vrhunca....:)
Orgazam? To ono kada ona vristi a ja hocu hitnu da zovem?
ne volim sex i to onaj gdje ja ne svršavam. Volim kad me spankanje, lizanje dogy,.... ispada da volim sex
ojhaaaa, zabij joj!
hvala bogu da imam pored sebe nekoga ko me zadovoljava (zato i moj nadimak) i kome nije cilj samo da on postigne vrhunac, nego da i meni to priusti tek se tada on osjeca potpuno zadovoljenim, to je to :) Te ponude nudi nekim nezadovoljenim, koje mozda to trebaju!
e zaboli me hočel doživit išt, moje je da ga iscjedim pa pčul u nju il i wc isto mi, a kad sam iscjedio odem doma a ona nek se igra svibretorem ako oče
bas to :D
*dozove
Sve ispod 2.5h je čista zaje????ija! Tek posle 3h ima pravo na pauzu, možda od 15 min. da nešto žvakne i da se malo do zove, e tad počinje dernek. P.s. Pa nisam nick Karambo stavio iz dosade.
Trebam li ja tebi sta platiti ? Inace mogu koliko ti mozes
mislim da je to nemoguce, osim ako on u isto vrijeme koristi desanku sakic :)
Da li je moguce da muskarac svrsi ako ga neko zadovolji analno???
naravno da zena vrhunac ne dozivi samo tokom odnosa, moguce da ga dozivi i oralnim sexom, ili prstima :)
ko ti je kriv kad si glup trebo si davno nauciti kako se djeca prave
mogu li zene doziviti vrhunac samo penetracijom, znaci bez ikakvih stimulacija prstima, jezikom ili cime vec. ja inace mazenjem svoje uvijek dovedem do vrhunca ali cisto me zanima da li je uopste moguce da zena dozivi orgazam samo odnosom
slika je dobra moze se i neki brzinski drkic obaviti