Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sa 50 ministar se postaje dole mini gore star Sretno svim ministrima🤗🤗🤗
Moj komsija Fadil je sa 38 godina mislio da je planeta ravna i kad dodjes do kraja da propadnes u svemir
Zanimljivo je da i Kur'an o tome govori: Čovjeka smo zadužili da roditeljima svojim čini dobro; majka njegova s mukom ga nosi i u mukama ga rađa, nosi ga i doji trideset mjeseci. A kad dostigne zrelost svoju i dostigne četrdeset godina, on rekne: "Gospodaru moj, dozvoli Mi da Ti budem zahvalan na blagodati koju si darovao meni i roditeljima mojim... Kur'an/El-Ahkaf, 15
Znači ovo je tako idiotsko - Koji su to parametri zrelosti? Ove nema nikakve, ama baš nikakve veze sa spolom - ono što ima jeste da se muškarci i žene imaju drugačije šablone ponašanja, a kad ne razumijemo nešto - onda nam je najlakše da to okarakterišemo djetinjastim kako bismo zadovoljili svoj ego.
A zašto bi sazrijeli? Zar nije bolje biti dijete, makar malo?
Prvi put da klix napise nesto pametno i istinito. Hvala klix-u, konacno nesto pametno da napisete.
@LeticiaSarajevo A kada je nešto protiv muškaraca nije šovinizam jer se podrazumjeva da su glupi,retardirani,neuredni itd?
Dječaci u tijelu muškarca...