Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oki doki
Meni su najbolji oni koji gledaju dok im se žena s drugim...ima tema na forumu o tome, to je uz sex u troje najčešća perverzija, a ovdje se svi zgražavaju..
Pa ako dvoje pristaju na takav odnos zašto bi se ikoga to ticalo, isto kao što će ovdje tražiti takve partnere, tako i u filmu on je njoj rekao da ode, ona je sama pristala ostati i pristati na to..
ma daj tako nesto vec postoji godinama, a u regionu je ionako najpopularniji fetlife.com
hm druga funkcija aplikacije: ko ima zatvor slitace se odma koliko je glupa i ona a i sam film/knjiga
zar je moguce da je tako glup film pokrenuo revoluciju. oj Boze
Preko aplikacije trazis nekoga za... Pa ništa novo, milion takvih stranica. A i dosadili su vise sa ovih 50 nijansi...
Samo me interesuje razlika izmedju vecine danasnjih djevojaka i kurvi, osim sto kurve zaradjuju pare za ....
ovi prevaranti, varalice, kurvari i kurave najbolje brate da se guze bez upoznavanja, kobajagi njima bitno upoznavanje, klasično prostituisanje umotano u "aplikaciju"
Mozda je reklamiranje ove knjige, filma, a evo sad i aplikacije, neki naucni eksperiment koji zeli da dokaze neogranicenu sirinu i raskos ljudske gluposti i neukusa, ili su se udruzili svi arapski seici, napravili neki zajednicki fond i sve poklonili producentima i izdavacima ovog uzasa. Drugog objasnjenja nema.
Sta je slijedece, bas udavise s ovim "50 nijansi Sivog". Ima li kraja vise? :P
Pisel koliko ima para i mozel se tuci on/ona