Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privlače me tvoje oči i zanosno tvoje tijelo. Ali tu ima mnogo više, nešto me je zavelo. A to nešto nepoznato, samo srce zna da shvati. Vreća bude puna sreće, kad ljubavlju ljubav vratii🧚‍♀️❤️
😞
😊🧚‍♀️🐉❤️❤️😘😘
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka gleda koliko novca imate al svaka i to je najvazniji faktor hahah
Jbg druze ako ako si neprivlacan fizicki i ako nemas pricu, sta drugo da ti gleda?
Psihicki normalna osoba. To je sve sto treba traziti. Znaci kada pocnes pricati i koje su ti vrijednosti i sl. mada se psihopati znaju dobro skrivati. Ako zaglavis s jednim neka ti je Bog na pomoci, ovdje mislim na oba pola.
Žene su najbolji primjer za to. Osim para, najprije će pasti na ono što čuju, više nego na ono što vide. Ako vladaš dobro riječima (I have the best words, reko bi Trump) nije toliko bitno da li baš dobro izgledaš.
Ja ali neces imati priliku nista da kazes ako joj se fizicki ne dopadas, to je kvalifikacija da bi uopste dosao do price i dejta