Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako nemam para nemam ni cura.....
Ne kažem da nema takvih slučajeva, ali većinom raja time pravda svoje druge nedostatke, ili zbog toga nemaju samopouzdanja pa samim tim i minimalne šanse za prolaz.
@NigdjeNaSvijetu Ma sve to ima svoje...Hajmo biti realni, svaka voli neku finansijsku sigurnost...Mozemo se pravdat ali ti slucajevi sto ti navodis je isuvise malo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isto vrijedi i za žene!!!
u siromasnim zemljama (u koje naravno spada BiH) dosta je doci na sastanak sa dobrim autom, odvest trebu u dobar restoran i inace imati love i sve ce ti biti opresteno.. ne kazem da lova ne pomaze i na zapadu, ali na zapadu ima mnogo neovisnih zena tako da su vazne i neke druge stvari.. ali na balkanu? mozes ti biti smrdljiv, debel i lose obucen.. ali ako imas love, ne brini.
Mene licno,u zadnje vrijeme odbije zarucnicki ili vjencani prsten.SituVAcija kriticna.
Ono kad treba pojede deset sa lukom...
Nisam bio u parti fazonu ovog vikenda. 1dis i DonnDamirEfendic su to primjetili. Petak i subota večer, London, Mortons Club... ni 1dis ni ja nismo imali posla sa influenserkama. Iskreno rečeno mislim da sam se zaljubio... 1dis je bio posvađan sa ženom zbog čestog provoda s nama tako da nije bio raspoložen. Ja sam samo gledao telefon očekujući poruke na viber, nisam mislio ni o influenserkama, ni seeksu, kompaniji... nego samo o Njoj - Sarajci, ljubavi... i pio štok.
Mene privlače nepismene žene kojima smrdi iz usta
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Higijena najvažnija... i zadah naravno. Zamisli izađeš s curom a prije toga jeo ćevape s lukom.. puhneš u nju otpadnu joj obrve.
Danas ti je neka druga furka,dosta cura i nema obrve.Pocupaju ih i ko fol iscrtaju ih.Tako da,moze samo farba da se istopi od luka😁
Ja izašao s jedom, bijelog luka se najela...Kontam pravit ću se lud, dobra bila pravo. Opet izađem, kad isto...bila je i lijepa vala..
Sta ti nije bilo jasno prvi put :)
I muskarce to isto odbija!
joj bitno je da ne smrdis i da znas pricat ostalo je lagano
Nepismenost na prvom izlasku? Nisu valjda prvo vece na komunicirali preko Vibera?
"Nepismenost, loš zadah i previše suprotnosti odbijaju žene na prvom izlasku" a shae sa smradom izusta i ispod pazuha?
Prevara do prevare ruke su mi vezane mislim samo na tebeee muka mi je od teeeebeee