Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos uvijek poslije zvucnog signala cujem tu srecu koju vise ne vidim jos dane po tebi brojim jos si na usnama mojim jer ja zbog tebe zivim i postojim Dodjes u snove na prstima tiho puno mi srce, suze same padaju jos dusa za tebe dise jos sve na tebe mirise......
😔
😔😔
A odakle je mlada? Meksiko?
Dobri :D
Retki su danas sveštenici koji umeju sa svojim parohijanima, koji nemaju tvrdo i arhaično shvatanje kako prenošenje i negovanje vere i odnos Crkva-vernici treba da izgleda. Meni je ovo sasvim OK.
Ne vidim gdje je problem. Mlada nije sa ovih prostora i sveštenik je govorio na engleskom da bi ga mogla razumjet