Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukoliko budete pratili savjete klixa, vjecna samoca vam ne gine.
@Spr1nt izvadi gutu para i pogledaj je u oči sjaje kao andromeda
Sta se sekirate, samo djevojci kazete, meni je babo cimbenik u SDA, odmah pristaje, jer zna da ste obrazovan, vaspitan, elokventan, modno osvjesten, finansijski situiran i stambeno obezbjedjen momak. To je tako, ko ne vjeruje neka istrazi malo situaciju.
Kaže "hoću muškarca koji zna šta hoće". Ja: "hoću pi...e", ona mi šamar opali. Pa ko tu koga zaj....?
Ja kad mi je dosadno, prošetam se i sjednem na klupu ako je djevojka sama i započnem priču i pokupim broj, i tako to radim godinama, imam stotine brojeva a mnogo dobrih priča.
Milion nacina kako ali pitanje je zasto?
sve sam uradio ko što ste rekli al ne da mi se
Sta se sekirate, samo djevojci kazete, meni je babo cimbenik u SDA, odmah pristaje, jer zna da ste obrazovan, vaspitan, elokventan, modno osvjesten, finansijski situiran i stambeno obezbjedjen momak. To je tako, ko ne vjeruje neka istrazi malo situaciju.
bolje je njega bacit lijepo nego se grobini nekoj ulizivati
Ebo je tatu ko bude sluso savjete klixa nego ko moze kredit kakvog audija i bubaj uz jalu brata hahahahah
Stidljivost I nespretnost mogu biti prilično šarmantni i slatki... još kad se radi o atraktivnoj osobi 😍. Ubrzo nakon što se upoznate stidljivost svakako nestaje. U svakom slučaju privlačniji su od sirovih, samodopadnih mazgi.
@PK I koliko loše ide s tim uletom?
@PK 😄 Važi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja nisam stidan ja sam samo zglajzo_bas
Samo uporno, sto kazu makedonci, ne hebe ubav, nego udav!
poucen osobnim iskustvom mogu reci , istina je negdje u sredini .. nekako najvise uspjeha imam kad nađem neki balans izmeđju dobrog i "opasnog" tipa . Jesi li previse dobar , ispušio si prije ili kasnije ... naravno , ne kazem da treba bit idiot i sirovina , ali definitivno ne ni predobar .
Hebe uporan, a ne pametan i lijep, ko i fakultet, završi uporan ,a ne pametan. Ako nea para
Pristupite polako - "mala bil se ti udala?"
Imam osjecaj da namjerno stavljaju ovakve clanke cisto da vide kakvih ce komentara biti :D
@maliq53 mi smo im inspiracija za buduće članke
“I dok su lijepi i zgodni dečki uglavnom ti koji žele djevojku odvesti u krevet, dobri dečki su oni koji vjeruju da dobro ponašanje znači da im žena duguje pažnju i ljubav. Zaključak je da trebate biti dobar momak, a ne zgodan i opasan tip.” 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
savjet jedan, ali zlata vrijedan: i najljepše djevojke/žene su iste kao i sve druge, imaju svoje nesigurnosti, tuge, bile su i one i ostavljene i izdane i povrijedjene, nije sve u njihovim životima bajno i sjajno, nisu bića sa druge planete, čak su možda usamljenije jer im se mnogi plaše prići, zato samo opušteno i normalno.
@ChampagneSocialist .... to svakako , pogotovo ako se radi o malo povučenijoj prelijepoj djevojci/zeni koja ne voli privlačiti puno pažnje na sebe ... Kako si i rekla , muškarci se više manje plaše takvih žena , još ako je pored toga i uspješna i obrazovana može čekat godinama da bi joj se neki uopće obratio , kamoli nešto više ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)