Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ovo ona moja nesretnica ne pročita?
Zene su ko Golf 2, redovan servis, malo njege, jes da vremenom postanu bucnije, trapovi popuste zato sto cesce na kanal, ode i limarija, al ako ono bas nije grohnula moze se kitovati,pa i zamisljati dok vozis da si u nekom mladjem Mercedesu. Na kraju krajeva i Golf ko i Mercedes vozi do istog odredista.
Ako tako gledaš na žene, onda nemoj da se iznenadiš kad jedan dan odeš ispred zgrade, a Golfa više nema.
@H0DI evo cita i kaze :" fuj kako si grozan medjede", sa osmijehom u krajicku usana a oci ucaklile. U prevodu "vidjet ces ti samo dok djeca zaspu". Nebi ja dao Golfa za 3 mlada Mercedesa. Ha ti zenka kaze kako si grozan ili "jao jesi kreten" znaci imas sansu da provozas, a kad kaze "jao divan si" popusio si foru, divan moze biti i tabure, al nes j....i .:) A dobro moze se pogledati i Mercedes krajickom.oka,u retrovizoru samo kad Golf ne gleda. ;)
Ma da mi je naci partnera