Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..ja sam uvijek mislio kad izbacim ključeve od bemveja na sto i kobajagi mi viri (tudjih) pedes marki iz džepa, i kada joj ispričam kako je ona sve što želim😂😂😂😂ona pada k'o šišarka sa bora 😂😂😂😂😄😄
@TheOstruga ...i nakon vise bezuspjesnih pokusaja promijenio si taktiku? :-P
@eva711 ...kupio dačiu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Ako moras prestati da budes ono sto jesi i moras da citas clanke o tome kako da se ponasas, i moras da se pretvaras da si ono sto nisi, onda moras da se zapitas da li je 'pronalazenje ljubavi' vrijedno gubitka vlastitog identiteta?
bila to lazna ili potencijalna ljubav naseg zivota, najjednostavnije i najbolje je biti prirodan, spontan i iskren, bez laznih pretvaranja i glume.
Brate mili evo mog savjeta za muškarce, budite samo normalni, opušteni i duhoviti, žene ne vole mutave muškarce, nijedna, automatski ćeš biti krizan.
pih! ja taman skuckala pitanca za intervju :D
samo tako.......prvo dobro ispitati...........unakrsno ispitivanje.........i onda romantika.......
Hoš-neš ? Bangladeš !!!!! hahaha....dobro jutro ekipo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
😂😂😂👒🐓 Mirzeta kokoško Prijedorska, Možeš li se naći u ovom tekstu, pošto je tvoj život sama safunica i živiš u oblacima.?! Tuko izdajnička i glupa. Staru li ti u ćumezu!
@ lijepi huso ! Mora se ona prvo upoznati sama sa sobom! 😂🐓
Cjepidlačenje vam isto tako može otežati. Za ideale ginu budale.
Nije to to, ima se i dobro auto, ima se i para dovoljno, ali dzabe je kad neide onda neide, sta vise cujem od prijatelja, rekao jed curi za mene, ma kakvi ni da cuje haha, naci curu, zenu za nekoga je nemoguca misija, nazalost, nemoze svako imat i zenu.😆
kad kažem da radim u elektroprivredi za stalno, znači same padajuu
Važi li ovo i za klix muvanje ?
e tu je potrebna posebna taktika :)
@mirrorce baš me zanima kako izgleda :))
brate budi svoj kad upoznajes nekoga da ta osoba zna sa kakvim govnetom ulazi u vezu, inace mene ne interesuje veza vec samo snosaj i nije bitno s kim svugdje mu je bolje nego u gacama
a blink blink ???
..kada blinkaš, može da pomisli da imaš nekakvu manu 😂😂😂😂😂
pa zna se kako treba blinkati.....zabacis i lagano vuces ka obali....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Žene padaju na laži, pare,odnosno materijalno bogatstvo i visoke funkcije u društvu.Sigurna egzistencija je za svaku ženu ispred ljubavi.
ko mi ne znamo raditi i zaraditi...ccc
I am awake, GIVE ME ATTENTION. 😇
https://www.youtube.com/watch?v=V09Ofodqn4g
...nači, ništa ona: pjan, neobrijan, psuje, podriguje, čačka nos i dobacuje ženama u prolazu? ...sve ošlo u marketing...
vidi sto opisa sebe😂
@Freyja94 ...samo 50 % :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)