Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ženama su privlačni muškarci koji su finansijski stabilni, relativno obrazovani i bivaju zadovoljene od istog... lako ću ja za očistiti, oprati i skuhati...
naravno da bi zene voljele da im muzevi pomognu oko kucnih poslova...naravno ako zena radi, .....ako ne radi onda bi to bilo bezobrazno ocekivati...... najgora mi je varijanta kada dodju muz i zena s posla.......on se dropi na kauc uz pivu a ona ne zna kud udara......a da se muz i ne zamisli da bi trebao malo nesto pripomoci
Kad me pitas- Kako si? Odgovaram-Samo tren. Da zakotrljam kamen ceznje, nazad do duse. Prijetio je da se kroz resetke trepavica provuce, i niz obraz otkotrlja. Samo trenutak. Da osmijeh nacrtam. -Pa, dobro sam.... :)
❤🧚‍♀️👄🐉❤
😘🧚‍♀️💜💜
Molim vas nemojte više objavljivati ovakve članke u ovakvoj sredini, pročitajte komentare, biće vam jasno....
Svi, i muškatci i žene, bi trebali imati bar jednu ženu.
Ma moja Sakiba je najbolja na svijetu.Samo mi kaze ja cu radit', a ti ke sokoli!
@fbUser1581325345 nemam nista protiv zena - naprotiv - smatram da su zene predivna bica - medjutim - ovaj feminizam mi ide na neku stvar... Svaka bi zena trebala da bjezi od ideje feminizma i feministkinja - to je trovanje uma u 21. stoljecu.
Sve ovo navedeno su zenski poslovi lol...Neka se ona zabrine da li ce se ona meni svidjeti ;)
srednjevjekovno razmisljanje, jesu zenski samo ali na balkanu zatucanom
@DrevniSamuraj Dokle si sa korona virusom? Sta kaze statistics 🤣🤣
Zašto žene imaju manja stopala od muškaraca? Da mogu bliže prići sudoperi
Pa ako je došlo do toga da ga gleda kako čisti kući ili sprema mašinu za veš... mora da je nešto drugo prije toga privuklo. Eto meni komšinica slučajno upala u stan dok ja čistim prašinu... jedva sam je skinuo sa... metle.