Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest,zato što ih niko ne pita kad ćes se zeniti haha
Te naučnike treba tim diplomama dobro namlatiti i te im oduzeti. Odkad sam se razveo ko da sam se ponovo rodio.
@PradBitt jesi li na carski i prirodno ;)
Ili ste teski lazovi, ili ste teski glupani, pa se zenite/udajete za ljude koji vam ne odgovaraju, odnosno, ostajete u braku, da vas narod ne bi ogovarao ili zbog djece, koja ce svakako imati traumu od vaseg odnosa. (svakako mislim na raju koja komentira). Mozda bi vam bilo manje depresivno i stresno, ako prestanete mjeriti svoj brak s brakovima po instagramu i iz filmova.
Evo članka http://cyber.sci-hub.se/MTAuMTAxNi9qLnBzeW5ldWVuLjIwMTcuMDEuMDE2/10.1016%40j.psyneuen.2017.01.016.pdf Istraživanje je obavljeno u Pittsburgu nad 740 učesnika a rad su napisali Brian China, Michael L. M. Murphya, Denise Janicki-Devertsb, Sheldon Cohena sa univerziteta Pittsburgh i Carnegie Mellon
Isti žurnal je prije 8 godina objavio suprotno istraživanje. http://edition.cnn.com/2010/HEALTH/06/10/difficult.marriage.health/index.html
zato što im stres postane defaultno stanje
zenicu se 30. februara
Ahaa zato ja kad sretnem ove ozenjene i udate iz svoje generacije jave mi se sa: "Mladicu ciji si ti jesi mi nesto poznat"
Naucnici lazu 😂
Kad ti zena pije krv i punica eban si ebo sve
Naucni tvrde da kada u jednom clanku napisete " naucnici tvrde " 80% ljudi ce popusit tu pricu...
Lažu.
Slazem se sa rezultatom jer su vec pukli o posle toga nema stresa.
Jest ako nisi sa Debilom ili debilkinjom u braku