Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad zaljubljenost i jeste samo hemijska reakcija ... moguce je ali kako usmjeriti tu reakciju prema odredjenoj osobi? To vec nije moguce!
@11111tayson hahahahhaha ...ma ne mozeee
Nisu ovi probali jos nase ljubavne sihre.Poludis za sahat,ne spavas,zaboravis na roditelje,i na kraju dobijes i sudsku zabranu prilaska na 100m.
Ti napitci postoje vijekovima samo ne dao Bog nikome da to dozivi.
nema te koju rakija nije učinila jebozovnom
Ljubav ionako ne prestaje. Prestaje zaljubljenost, koja je svakako poremecaj.
rakija
imam ja mlijeka gustog za moderne mamice ove sto se slikaju po fb i instagramu
Najbolji napitak je izgleda lova tako mi se cini.
Za svakoga po nesto :) http://www.dailymotion.com/lzn-nove-epizode
Eh vise mi je tih naucnika puna kapa, dosli su mi na vrh one stvari, da ne lajem i ne govorim o kojoj se stvari misli.
Ja u to nevjerujem,ja sam odan samo Đžaziri.
hemija........sve je hemija
pametnije da trazite lijek za bolest nego te sihrice sto bacate da vas neko nazor voli
MAlo je opala ljubav između nacionalnih starnaka a i povjerenje glasača (NAROD ZNOOOOO) . Vjerujemo da bi čarobni ljubavni napitak pomogao da u BiH sve izgleda lijepo i hairli ko 1991 !
Ovo meni vise lici na SEJTANSKA POSLA.Ako je nekom stalo do nekog netreba mu nikakvo pomagalo a ako nije dzaba sve pa i ovo