Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djaba i da mi je 24 kad ga nemam gdje ustekat
gdje smo mi bosanci sa svojim cuvenim\"Belegijama\"
Moj ima 37 neki dan ga mirio toplomjerom....lipo mi srce stalo umalo.... :D *____* hahahaaaahahaaa
@ za komentare - mozes kako da ne , ovdje je sve dozvoljeno ...
Izvinite,mogu li povratiti??
eto ga jebaji sada ispade da taj domaci izvikani \"alaselamet size\" malo ko od nas balkanaca ima, i po ovoj statistici ispade da je i \"mašala chundara size\" zaobišla naše gospodjice onako u prosjeku...;))))
da nije zalosno bilo bi smijesno
moj je mali ali je zato mek ko dusa
\"Prosječna dužina penisa Evropljana iznosi 14,5 centimetara\" ja sam i ovde ispod prosjeka... a sa Azijatima bi bio prosječan...
Srbi su najbolji jebaci , nema nista bez njihovih pitona...
Ova studija je stara brat-bratu tri godine. Dajete neku noviju studiju po pitanju veličine penisa. Šta se sve za tri godine moglo promijeniti...
kuronje
Mislim da smo mi u Bosni bliže Africi, ne samo kad je penis u pitanju nego uopšte.
U mene ko ručna.
mora da mi je stari iz koreje pobjego:S:(
nabijem vas svi znaju da je velicina jednostavnoo bitna. pa kad mi udje neki smokic nista ne osjecam a kad mi udje neki obdarenjak uhhh tacno osjecam kako ulazi i izlazi a ima li veceg uzitka inace ako je momak obdareniji imam puno vece misljenju o njemu kao momku i ljubavniku :)
mi smo izgleda zlatna sredina aferim