Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ne lupajte tako vam Boga,petak 13,pa sad 13 god.braka,dajte jos malo ionako ispranih mozgova ovih mladih,operite im jos mozgove
Najveci broj parova se danas razvede nakon godinu, dvije, zeljno sexa uzmu se odmah pa kad tuke skontaju da ipak nisu jedno za drugo puce tikva, a jos ako dijete dobiju drama citava
@Antonysgirlfriend još kad se sazna da je komšijino he he
Hanuma mi u mene i ja imamo još fore. Što je starija, što više laže.
brak je samo jedna strana porodice, pa ako je i bez djece. pošto se u modernom društvu porodica kao besmislena vrsta zajednice logično raspala, čudno je da brak uopće još i postoji. srećom nadu u bolju budućnost i porodice i braka daje LGBT zajednica koja se zdušno zalaže za tu vrstu zajednice i tradicionalne vrijednosti uopće .
Boze glupog li teksta !!!! Jeste li mogli neko novinarsko istrazivanje uraditi ili samo preisati i prevesti prilagoditi na google prevodotelj ?