Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da, da ulaziti u brak sa namjerom da ces nekoga uspjeti promijeniti je velika greska..karakterstike koje kod osobe vec u vezi primjetis da ti ne odgovaraju, u braku ce se najvjerovatnije samo jos pogorsati sretno svima pri izboru, pamet u glavu :)
za brak su dovoljne dvije osobe...a za razvod tri i vise...
pznica,punac,svekar i svekrva su najcesi uzroci raspada braka
Vjerovali ili ne, pitanje koje svako sebi postavi barem jednom u životu jeste--kako ću račune/kiriju/ratu platiti..
Molim lijepo da ispravim tu gospodu sa Redita , iz ljubavi se itekako mogu i trebaju uzeti dvoje ali prvo da definišemo ljubav.To je po meni kad daješ više nego što očukeješ nazad.Ako ti je ljubav da tražiš više nego što si spreman dati , onda nemoj brate.
Kako lijepa prica da prozme sistematsko narusavanje institucije braka. Ljubav - da. Ali smisao je ocuvanje porodice, djece, imovine i reputacije.... Da je toliki shit, zasto bi se iko zenio ili udavao?
Slijedim ❤
Najcesca greska je razmisljati qrcem a ne glavom!
Hajd sto ima zenskih sponzorusa al sto ima muskih sponzorusa. Da ne povjerujes.
@Calisthenics A sta fali, jednakost? :)
Najveća je greška sto ga uopste izaberemo kud uze onu olovku u ruke ebo ja sebe
nema dobrih zivotnih partnera imaju losi i losiji, nije ljudima prirodno razmnozavat se samo sa jednom osobom i tu dolazi do komplikacija a kakvih vidjet cete na nekom paru koji je vama blizak. Pa kad ste vidjeli sretan par hahaha
Cula sam jednu staru izreku sto se tice ljubavi i braka. Kaze ovako. Znate li sta je to ljubav i brak? Znaci imate veliki cup ili teglu pun govana. Tek malo pri vrhu ima sloj meda. Upocetku lizes med , a kad se med potrosi onda citav zivot jedes govna 😅😅😅. Prepusticu vam da odlucite koliko ovo ima smisla 😅😅😅.
to mi je otac vazda ponavljao.. :D
i govorio mi da stedim.. :D kaze: "rastegni koliko god mozes, a koliko god rastegnes, nece ti moci biti.. ". Znaci neminovno je da se dodje do govana.. :D
komplikovana je ta partnerologija i ljubavologija.... ne treba se nikad vezati na način da se to opet ne može lako razvezati.... zašto da nekom to postane patnja ili prisila?
Prvo i osnovno nikad ne izabrati nekog druge vjere a ostalo po ukusu
Tako su i mene pokušali odgojiti, a onda sam oženio katolkinju prije 4 godine. Najbolja odluka u životu. Ljudi trebaju prestati da se zamaraju takvim glupostima. Ljubav (voli) je u svim vjerama na prvom mjestu.
@issue pa sko nisu religiozni ne vidim problem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mirzeta iz Prijedora obožava guzovače. Al' nikako da naleti na pravog. 😂😂😂😂 Jeb'o li je 'notaris' mrtvi i alkoholičar.
...akoholičar tata. "Znaš, on je neugodan samo kad popije. Inače je normalan bez alkohola." He he. Kakav li je to neopisiv kreten i siledžija, u porodici bio?
Nasa ljubav ko petarda je pukla, litru votke do kapi je stukla..