Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je istina,bar se ja iznerviram
ima u ovome istine,,ja juce psolo referat trebi ,kako cemo se gdje cemo se ,,i tako.....i to usle 3 poruke u jednu,to je mojih 0,30 kf krvnih zrnaca ..a ona meni napisa OK!! ...eto bas je tako ljutimo se sto jes jes
tacno znam sta volim dugo... a, za muske...hm... i neki od njih voli... dug/o/
čuj - pogotovo ako su se oni POTRUDILIi da napišu više od jedne rečenice.- jah
@USA de ne dipr zato ce tvoja zena, cura biti OVALNA ko bure za 5 10 godina ko i svaki prosjecni amerikanac u USA! Fkt je istina mi ne volimo iskljucivo svadalacke, duge poruke al volimo one kratke mrs ba, jebi se itd. al romanticne duge su vrh pogotovo kad je rijec o nastojecem hebanju :)
Mi u USA imamo preplatu tako da i nesaljemo poruke nego fino stisnes talk i pricas A to sto kod vas svi moraju slat text, eh to su vam sve Amerikanci namjestili i onaj njihov Obama!
A jeste se natovlrljili muskarcima na grbacu. Te ne volimo kratke poruke te imamo bioloski sat. De ba fak of vise...
Ovo je istina, po meni i vecini muskaraca. Ko voli da mu na dugu i finu poruku punu istine, emocija, odgovoris na \"Ok\" itd... PS. Saray. stvarno se razumijes u muskarce, nema sta ;)
ovo je neviđena glupost
Vidim ti se bas razumijes u muskarce,nemoj vise majke ti...
E ne lazite zivi bili..Rijetko koji voli dugu poruku bilo da je ljubavnog karaktera,poslovnog ili svadjalackog :))) (ovo zadnje pogotovo)
Ne pise se nevalja nego ne valja mladi sir j dobar za hemoroide ili suljeve ako bas nisi znao
mrš
Kod mene sve hot chat pa nije ni čudo što su duge.
zene su racionalnije, sta ce ti duga poruka kad moze kratka