Visoka stopa smrtnosti lezbijki
19
Muškarci u istospolnim brakovima žive duže
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ce reci da muskarci mogu bolje bez zena nego obratno
Ermine ozeni meeeeee
100 % tocno.,,, dok sam bio ozenjen sa zenom,svadjali smo se ,nervirali, trovali lijekovima i smirujucim sredstvima, ma jednom rijecju bio je to Dzehennem.. Stavio sam tocku na sve i sada zivim sretno u braku sa NJIM. ne sjecam se kada sam bio bolestan,svaki dan nam je festa,ljubav i sloga se sire nasim domom. Zato narode,probajte necete se pokajati...... p,s. samo ponekad me gu... zaboli, ali stegnem zube i tjeraj dalje...
OVO JE PRICA ZA BUDALE, IA stvarno ne znam ali ovaj KLI.X. izgleda da je pravo usmjeren na one p.ed.e.r.e iz Europe, Ja samo pitam od kad su ti brakovi dozvoljen od nedavno ili od pocetka 19 stoljeca)i, kad je zakon otome izasao, i kad je prija uradjena ta neka glupa analiza, DA LI STE I VI N.ORM.ALNI kakve vijesti prenosite.
Ja sta ovi istrazuju upm..gay brakove ccccc
Jel to za zene opcenito da krepavaju,i majka ti je zena hajvanu???
Jeb.i ga .... ima logike... Njima "ženama" fali neka stvar pa kre.pavaju ranije.... A oni "muškarci" imaju onu u stvar u duplo pa valjda zato duže žive.... Logika pa to ti je...
Hehehehe, pročitajte petu vijest prije ove u ovoj rubrici....
NEVJEROVATNA GAY PROMOCIJA M_A_S_O_N_E_R_I_J A
bolje dvije po 17, nego jedna od 35
i sad bih ja trebao ko da budem peder da bih duže živio. pa ljudi imal išta ljepše od žene....
Zasto su preljepi muskarci homosexualci ...
ja sam p eder hihihihi
zakljucak - kad ga primas, duze zivis...
d a u b i j e d i m ž e n u d a i d e n a o p e r a c i j u, d a j o j n a m j e s t e ć u n u d a b i s m o o b o j e d u ž e ž i v j e l i?
...ja to odavno znam...hihihihi...akobogda da proslavim pedesetogodisnjicu braka sa svojim sadasnjim mladicem....
budi ponosno homoseksualac, zivi duz!