Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A žene su opsjednute parama , nemaju emocija i varaju.
koja glupost... a kao žene nisu zaludjene seksom?? eoo iz prve ruke: mislimo isto ako ne i vise od vas ;)
potpisujem dokturice Hvala bogu da je još uvijek tako. Jedan lav a pet-šest je lavica, jedan bik a dvadeset junica, jedan horoz a deset koka, uvijek bilo i nadam se da će uvijek i biti tako.
Uzmi malo muski ud pa analiziraj, da vidis kako padamo u trans..
Bože dragi, kako se svi opet i iznova pale na ove fazone. Koga je to ona ispitivala? Kao da se tek tako \'\'posmatranjem muškog uma\'\' može doći do takvih generalnih zaključaka?. A ovi Sa-xovci, vala ako nemaju šta drugo objavljivati.... Odoh se sad upucati!
Zene zene, sve one vole da budu je**ne!!! Sve pokusavaju da im ono dodje do grla.. ali bezuspjesno... pa tako idu od jednog do drugog ne bi li dostigla zeljeni cilj...
Kome je ljepse kad te svrbi uho, prstu kojim se češeš, ili uhu koje te svrbi?
Ne s.e.r.i.t.e imate 5 puta jači orgazam i mi vam dođemo samo kao instrument da vas dovedemo do njega......a volimo vas....
cuj 2
ma i zene su danas opsjednute tim pa svaki dan to vidjam ali vise ono hinjski skirveno pokazuju to xD
Kako je to ekspertkinja analizirala muski um??? Svaki dan ovakvi eksperti i doktori razvlace nam mozak svojim studijama samo da bi sebi opravdali ogromne plate i zvucne titule. Cuj, padaju u trans???
NIDJE VEZE CCC nisu culi za nimfe garant, il misle da se to jede
Joj ne bi\'h znao zivjet da nema vas i vasih savjeta hahahha kako ste samo glu.pi, znaci dovoljno je biti glu.p da budes naucnik ? Super.
@ocam\'... ma jok care,nisam... skače on još k\'o horoz...
Zene su otkrile istinu,sad sam najebao.
ja poželim 14 partnerica tokom dana...
@nina tebi se smijesi 50000 eura!!!