Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li visio ili stojo?
jel to moraju prvo da vide koliki je pa da se onda zaljube u tipa?
Kako vas nije stid kad vidite negativan feedback od strane čitaoca, i kako ne obrišete ova sranja? Nije ni čudo što vas zovu kvazi novinarima, al i to je veliko zvanje za vas. -.-"
čim se uspostavi dominacija od seksa vas dijeli samo korak do kreveta...žene se nikad ne zaljube samo prihvate tutora ili ti autoritet ili ga odbiju.Moć djeco,moć....
Za sex ti ni čuna ne treba al za ljubav treba imat dooobra "muda" (muda su između nogu a "muda" su glavi).Kakve "gabore" sam viđao sa "modelima" ali imaju ljudi "muda".
Kada dođem do penisa veličina je nebitna.
"ali su šira ramena i uži kukovi ipak bili poželjniji od visine i dužine penisa." Zato i jesam svaki dan u teretani :))
...ključ je u mozgu :)
znaci ja sa svojih 19 cm bi dobro prosao kod ovih amerikanki bez obzira sto nemam cenera u đepu i ne izgledam bas kao model :)
"Uočeno je da su privlačniji bili oni muškarci koji imaju penis duži od sedam centimetara"
:)))) hm...