Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se da se necu moc ozenit nikako
U prvi mah sam pomislio da se članak odnosi na BiH, nakon čitanja komentara jasno mi je zašto se ovaj članak nikada ne može odnositi na BiH u kojoj je sramota potražiti pomoć,popričati s nekim o osjećajima, strahovima te podijeliti iskustva. U nas su to u pravilu plačljivci i da ne kažem što gore, mada ti krkani koji ih tako nazivaju također osjećaju strah, strepnju ali uvijek ostaje ona šta će selo pričati ako potražiš pomoć u smislu terapije
Kakvi su to muskarci? Imaju li oni usta, znaju li reci zeni sta im smeta pa uz dogovor ili ultimatum neke stvari izmijeniti ili s tom osobom raskrstiti?! Mlakonje!
Poslije ratnih zlocinaca najveci bijednici od ljudi PAPUCARI.
Ili partnera!
Pa logika kad je njeno ponašanje 100% neprihvatljivo. Nije do mene. Ne treba meni pregled, liječenje, savjet, pomoć, popravak. Ja sam 100% perfektan. Kako da ja nju volim a ona voli 10 muškaraca i opsjednuta svojim ljudima i ostalim stvarima? Nekad je najbolje ništa. San, tišina, mir, izolacija, izbjegavanje, skromnost. Nego taj ženski HELL.
ja otkako sam se razveo ko da sam laksi 30 kila.
@ilidzinjo123 misliš skinuo se? što bi reko aca lukas "odlazim sa ljubavi se skidam prestajem sa tim je gotovo"
Pa kad ne pokazete na pocetku ko je baja, zato i mogu sa vama raditi sta hoce. Na pocetku se napravi crvena linija pa ti izvoli mala, ako ces preci bujrum...
@SamoNekSeNePuca U cemu je problem, od kud ovoliko minusa?
Muskarci se zale?! Zene ko fol zadovoljne?! 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Ko vase su zelje bitnije od nasih?! 😂😂😂😂😂
Sve je dobro dok god je partnerica u pitanju
U mojoj mahali je uvijek bilo: Il' si muško, il' nisi. Naravno bez nasilja. Drugi je poroblem što u ovim novim vezama se većina muškaraca odlučuje za ženu u kojoj će naći svoju mamu. Što reče jedan svojoj mami koja je živjela sa njim: Mama ako odeš ja ću ti umrijeti.
Ona me dira
@TangoSaTornjacima , vrati joj istom mjerom/