Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh kako volim muske dlake, pa kad prsti prodju kroz njih i gore i dole... a muskarac bez dlaka ko Cekinovo, fuj...
ja licno volim muskarce koji su dlakavi (prsa ,ruke,noge pa i guza),zasto da ne!!!!!!!!!!!musko je musko , toliko da se zna!!!!!!
ne podnosim muskarce koji se depiliraju kao pederi sto to rade....
Mene još uvijek voli Mira Furlan.
Totalna glupost i neko kvaziznanstveno istraživanje. Trend glatke kože je počeo prije dvadesetak godina kod oba spola. Pa nek autori teksta pogledaju kakav filmić sa Johnom Holmesom od prije 30-tak godina. Tad se niko nije brijao. Što je in dolazi iz SAD-a. Ako nekad pogledate one plastične kirurge s Beverly Hiilsa vidjećete na što ljudi daju pare (kad imaju!). Ima i kod nas kozmetičkih salona sa laserskom epilacijom pa ko voli lako je to riješiti. a baš da će ga krenuti bolje kod žene vrlo je upitno. A i žene su se prije par godina manje brijale nego danas. Sad ima boljih britvica pa je sigurnije. Ode i ja uzet žilet pa od varata naniže!!!
u mene je i su*ak gladak samo da jos kad bi bio i svima sladak :)
Ma runje da ti ljubim...
Ovo je nevjerovatno glup tekst i nema nikakve elementarne logike. Dlakavost na tijelu je uvijek bila povezana sa nivoom testosterona a ne estrogena, i u plodnom periodu su zenama uvijek privlacniji dlakaviji i siroviji muskarci, dok su dugorocno privlacniji oni \"glatki\" jer im znace sigurnosti. Fakat, pogledajte jeste li dobro preveli tekst i procitajte prije nego ovakvo nesto objavite. Katastrofa.
Juh juh vidi sta kazu
prava žena moli prave muškarce, a ne metroseksualce
MORAT CU OBRIJAT TAPISERIJU POSLE OVOG POSTA... E BAS ST ME UPROPASTILI...
sto bi reko arslanagic : ja nemam dlakav torzo,ja imam tarzanovu dlaku ... jestel vi skontali kako je ovo ofirno sto sam ja napisao,boze sacuvaj,gdje ode ova mladost al je kajsija dobra,uff
spuzvabob tako nekako hahahahha jos malo pa neces smjeti zensko ni povaliti , moraces traziti odobrenje od gayskog presednika MZ
inace zenski hormon estrogen utice na rast dlaka na grudima...sad ja vidim sto mi je zena cupavija od mene...
Onda se ja svidjam 90% zena. Ovih 30% mladih i 60% starih.