Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fakat ne treba slušati savjete o ženama od žena - samo seru. ako hoćeš dobar savjet, obrati se muškarcu koji ima odnose sa ženama kakve bi i ti želio da imaš!!! puno je vća šansa da ćeš čut šta pametno.
Eki? Jos bi trebao da pamtim kad je rodjena!? Pa ne znam ni za svoj rodjendan a ne za tudji...
ove zene nisu normalne...
ja nista ne pamtim o bivsima sem kako bi jednoj trebao opsovati sve po spisku ali ne sjecam se zasto :D
samo jedna cinjenica je da djevojke ne zele momka koji pamti sve datume, to sam shvatio prije par godina, \" zaboravio je sve datume ali je i dalje sa njim\" to je to PS nikada ne slusaj savjete o djevojkama od djevojaka, jer nemaju blage, to je zlatno pravilo i pusti datume to je bezveze, pamti one bitne stvari