Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ej jel to hoces da se pofalis da g u z i s?
Halo papak, nije ti ovo Oprah show, suti i g u z i to i jeste sve sto se od zene moze dobiti.
čuj to?
Počni sa testom (testesteron), zatim ubaci dekadrebolin, a ako ti je truba da se bodeš, ni Naposim ti neće puno škoditi. Kad počne djelovati bićeš dobar, pravo dobar, međutim kada počne faza ispuhivanja onda je pospješuj stalnim ubrizgavanjem horsa, navečer se probaj podizati bijelim, a ako nemaš para ni brzina nije za odbacit....ne znam kako ti vopi paše u ovim kombinacijama ali mislim da nije baš prikladna...probaj ove principe prilagoditi i \"pronađi svoje mjesto u koordinatnom sistemu vrijednosti\"
Kažu naučnici na američkom univerzitetu \"postanite izopačeni i nakaradni\" i \"ne stidite se ženske dominacije i extremnog feminizma u expanziji\" da su najbolji ljubavnici muškarci koji peglaju veš. To obrazlažu tako što ručka na modernim peglama ima uticaj na cetralni nervni sistem koji prilikom nježnih pokreta po dasci stabilizuju ineraktivne funkcije njihovog plovila te putem rjeđe erekcije postižu unutrašnje zadovoljstvo, a samim tim su spremniji za nove radne pobjede. A sam taj akt ima i drugih prednosti, 90 postotna izolacija od svih mogućih varijatni eventualne komunikacije sa osobama suprotnog pola, što će se itekako pozitivno reflektovati na ženin ego i prigovori po pitanju strastvenih pogleda u druge žene će se svesti na minimalnih 37 puta dnevno, kako kažu u navedenim institutima.
...sto ti je vise uspravan a ti vise sexualno divlji i posirov haman si i bolji zagondzija jer nece p.i.c.k.a varenike nego zivog mesa...
hoćemo imena stračnjaka, njihove CV-jeve, i odakle su? Amerikanci, britanci??? manite se njihove stručnosti, tamo su muški i ženski odnosi ko u pasa i mačaka...ne zna se ko koga više...ko o čemu k.u.r.v.a o moralu i ljubavi. ako on nema p.r.a.n.g.i.j.u nema tu ljubavi od 10cm zadovoljstva...
Kad mi on sjedne na facu i zapovjednim tonom kaze otvori pogana paganska usta,ja to uradim i onda mi pocne s.rati u usta. www.gayserbian.com
J.E.B.I m.a.t.e.r. cmizdro. Ja suha K.U.R.C.A hodam dvajes godina ti naso ovde balit kako ti da samo p.i.c.k.e
bome moj mene onda slusa :P
@ej fakat ne znam koji ti je jarane? Mislim ok ako imas svojih problema, ali ima forum za to. Ti se zalis ovdje da imas \"samo\" sex? Da mi je imati tvoje probleme..
Objesi se..
ma nismo jos, a mislim da i necemo
imam problem van taki da ga sam ne mogu zavrsiti nikako. ima jedna cura, meni je stalo do nje pravo, volim je bas... prava ljubav s moje strane.. htio bih da setamo, da se drzimo za ruke, da se mazimo i tako.. da se volimo. medjutim, izgleda da s njene strane nema emocija nikakvih, mozda malo, ali ni blizu ko s moje strane, nema zelje ali je ipak voljna za seksualne radnje. Nemam pojma zasto, nisam zgodan, nemam para... ne znam, volio bih malo emocije s njene strane i da na kraju vodimo ljubav, a ne samo sex... to nije sve sto mi moze dati, volio bih malo vise... imal neko neki savjet sta da radim?
Ok, nije nista protiv Sarajevo-X, ipak ljudi objavljuju samo stvari koji se desavaju ili zakljucke do kojih su dosli \"strucnjaci\". E upravo ti strucnjaci mi vade zivce s ovim idiotskim tezama samo tako. Stvarno ne znam dokle ovako. Pa sta ja imam od toga? Jeli to savjet kako da budem dobar ljubavnik? Ne mislim da je tu presudno znati slusati, a ne zvuci ni bas moralno davati SVAKOME ovakve savjete. Svi ti silni naucnici samo nesto istrazuju i saznaju, savjetuju ovo ono, a ne kontaju da je svaki covjek stvoren onakav kakav jeste i da nema koristi od njihovih konstatacija. Mogu se ja jednom pretvarati po njihovom savjetu, ali cu sljedeci put opet ja biti ja. Cemu sve ovo?