Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samci i boemi
Sami su si krivi
9/10. naj sam jaci.
glavni nedostatak svih nedostataka: ti nemas para. Kada budes imao para, ti ces sine karat dobre trebe, taman da si najgluplji na svijetu.
Kako žene kuhaju mi i još dobro jebemo
Dok si momak, roditelji ne daju da dovedes curu kuci...kasnije neda zena i eto zasto smo sami. 😂
Muskarci nemaju samopouzdanja jer danasnje zene samo gledaju da li muskarac ima dosta para i dobro auto. btw, bio je identican clanak prije nekoliko dana
Kliksovcima ne treba zemsko oni imaju jedni druge
Opis žene; Kad je društvo tu nisi u stanju da riječ progovoriš, ona će i tvoje mišljenje da kaže. Ma ko te pita šta misliš, a tvoja žena po najmanje. Kad problemi i teret pokuca na vrata, opa, ona će se i oklagije latit da te upregne ko konja i osigura da taj sav teret povučeš i prevučeš do odredišta. Eh pa ti vidi imali te igdje i gdje se nalaziš.
Opsirno o sexu i obitelji pišu oni koji su samci i kojima je vrh imati nekog džukca i biti odgovoran za njega, izvesti ga rano jutro na pisanje... Isto kad ateisti počnu raspravljati o vjeri
Ledja su mi dokosurile!
Ako nije cvrsta ruka nema tu ni samopouzdanja
Ovo klix udara na temu povecanje nataliteta :))
Popijes koju druze i eto samopouzdanja ;). Jedino ne znam hoce li te ona skontat sta ces reci :)).
Nigdje da navedu MANJAK NOVCA,pa ljudi dragi zene vole uspjesnost,mocne muskarce s tim logicno dolazi sve ostalo.