Istraživanje u Americi
0
Muškarci imaju više koristi od braka
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žena,u potpunosti si u pravu
\"Danas muskarci ne moraju da rade za porodicu. Zene takodjer privredjuju. Drugo muskarci imaju gotovu veceru kad se vrate kuci, iako su i njihove zene vec bile na poslu, one su te koje moraju spremiti jelo. Majka opet vise potegne kad treba spremiti djecu u skolu. Muskarcima treba mirno jutro da se povrate u realnost. Muskarci poslije posla obicno idu u kafanu da piju pivo ili dva, a zene u kupovinu hrane i ciscenje kuce. Naravno da je muskarcima bolje! Nit pameti nit odgovornosti. Znaju da imaju zene koje ce o svemu misliti. \" Da se zapitaš , a što će im onda muškarac?...Ma i žene izgleda vole da budu magarci i tegle,,,valjda se tako osjećaju jaaaaako važnim i neophodnim ....Da nija tako, valjda bi nešto promjenile...
papucarsexualac
Danas muskarci ne moraju da rade za porodicu. Zene takodjer privredjuju. Drugo muskarci imaju gotovu veceru kad se vrate kuci, iako su i njihove zene vec bile na poslu, one su te koje moraju spremiti jelo. Majka opet vise potegne kad treba spremiti djecu u skolu. Muskarcima treba mirno jutro da se povrate u realnost. Muskarci poslije posla obicno idu u kafanu da piju pivo ili dva, a zene u kupovinu hrane i ciscenje kuce. Naravno da je muskarcima bolje! Nit pameti nit odgovornosti. Znaju da imaju zene koje ce o svemu misliti.
odo se objesiti