Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
takvoj ženi i ne treba muškarac. :) ha ja. :)
Imam na poslu kolegu (akademski obrazovan i radi magisterij FPN) koji kaže da je žena za njega netko niže vrijednosti i da ne može biti u istoj ravni sa njim kao sa muškarcem. Oženio se, podstanar je a žena mora da putuje na posao u drugu općinu da bi mogli da plaćaju kiriju i imali od čega da žive. Taj ALFA MUŽJAK nije u stanju ni sebi za koru kruha sam zaraditi a ženu smatra nečim niže vrijednosti. Naravno da mi odgovara pametna, obrazovana, odgojena žena jer takva će mi sutra djecu rađati i odgajati a u današnje vrijeme ,pa naravno, bićemo zaposleni oboje jer se drugačije ne može živjeti i obadvoje snosimo teret i odgovornosti zajedničkog života i podizanja i odgoja djece. Neodgojena i polupismena kućanica mi i ne treba jer po hranu mogu svratiti i u prvi restoran. Poz
ja sam bre iz sandzaka ocu zenu da mi kuva pere i pusi.. mora biti duplo obrazovana...ja pusit cigaru zena ce mi raditi i donositi pare.. vi ste bre ludi..
ma samo da ima dobru mocnu ono pravo mocnu GUZU ostalo cu sve ja...kitonja
Mnogo toga oni žele...Ali im kratko traje
vidis kako to Bleeee dobro objasni
ma sta je ovo kod mene cijela stranica zumirana, daj nek mi neko kaze kako da ovo rijesim ne mogu ni daaaa citam kako treba........................
Po prirodi stvari zena je vise privrzena domacinstvu, a muskarac radu i zaradjivanju. Sve se promjenilo, pa su i ovdje nastale promjene. Svaka osoba treba da zna koji su njeni prioriteti i lanac vrijednosti. Smatram da zena treba da brine prvo o svom zdravlju, kako bi mogla da brine o zdravlju svog muza i djece, njihovoj prehrani, obrazovanju itd. , a zatim i svojoj karijeri. Neprirodno je da zena stavi karijeru ispred odgoja djece. Muz sa druge strane treba da pruzi razumijevanje i njeznost svojoj supruzi i da joj bar malo olaksa preuzimajuci na sebe neke kucne obaveze npr. usisavanje brigu o autu i garazi, odlaganje smeca itd. Brak u kojem vlada sloga i razumijevanje opstace bez obzira koliko ko zaradjuje. Vazno je da se svi trude da si medjusobno olaksaju i ucine zivot ljepsim.
Bevanda: Moguće je postići dogovor oko jednog predsjednika!!! VIDI IZJAVU: http://adf.ly/zLpZ
\"šta muškarci žele\"? -domačica u kuhinji i - k.u,r.v.a u postelji TO JE ŽENA ZA NAS :-)
pa naravno, gdje nece htjeti takvu zenu kad danas muskarci nisu vise u stanju da se brinu o porodici i da dovoljno zasraduju: treba im zena da se brine o njima, pogotovo sto se para tice!
kao zena, majka, akademski gradjanin mislim da sam kompetentna da kazem slijedece: zalim zenu koja se ogranici samo na jednu oblast i moze ili samo kuhati ili samo raditi u kancelariji! Ja obozavam kuhati, od bosanskih jela do talijanske kuhinje i malo je koji dan prosao a da nisam napravila rucak, ali isto tako idem na fitness redovno, vozim role sa svojom kcerkom, zavrsila sam fakultet i imam dobar posao, mogu si priustiti zenu da mi ocisti kucu ali nikad to nisam uradila, sve je ko apoteka....i sto je najvaznije ja sam ispunjena i sretna i vidim osmijeh na licu moje porodice kad sjednemo zajedno za sto, rucamo i pricamo dogodovstine proteklog dana! Zena koja je sefica negdje a ne zna jaje ispeci ili zena koja je polupismena a zna dobro pitu napraviti je meni isto...nesposobna zena!
@bosanceros, bravo, :-)) od srca se nasmejah! inace, te tzv. uspjesne zene su isto poznate i kao sjase murta da uzjase kurta.
Ooooh, Boze!!! Ko vas je slagao da muskarci danas trebaju \"muskarce\"?! Imate li vi ista od morala i etike, ili cete nas i dalje zatupljivati sa nekim zapadnim propalim projektima?! PS: Novac-interes-novac-interes.... Sa-x - zutilo!
http://www.youtube.com/watch?v=xntfem8lfDo
sila necista vazda tri koraka iza mene
a ovako je bilo nekad, u dobra stara vremena: http://www.youtube.com/watch?v=gUkq_R2Y5RY&feature=related